Sadece Bir Gece Filmi nerede ve ne zaman çekildi, ne kadar hasılat topladı?

Dün gece televizyon ekranlarında izleyici ile buluşan 'Sadece Bir Gece Filmi'nin nerede ve ne zaman çekildiği, ne kadar hasılat topladığı merak edilerek araştırılıyor. Peki, Sadece Bir Gece Filmi nerede ve ne zaman çekildi, ne kadar hasılat topladı?

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2024 08:37
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2024 08:37
Kaynak: Haber Merkezi
Sadece Bir Gece Filmi nerede ve ne zaman çekildi, ne kadar hasılat topladı?

Sinan Biçici'nin yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği Sadece Bir Gece filmi, beyaz perdeden sonra televizyon ekranlarında izleyiciyle buluştu. Peki, Sadece Bir Gece filmi nerede ve ne zaman çekildi? Sadece Bir Gece Filmi ne kadar hasılat topladı?

SADECE BİR GECE FİLMİNİN KONUSU NE?

Tamer, bir gece standı yaşar. O geceyi paylaştığı kadını bir daha göremez. Karısı Begüm, Tamer'in davranışlarından şüphelenir ve ondan gerçeği itiraf etmesini ister. Tamer yalvarır, af diler. Alkolün etkisiyle bir gece şeytana uyduğunu, bu olayın önemsiz olduğunu ve hala karısına aşık olduğunu söyler. Begüm, onu affetmeyi ve evliliklerine devam etmeyi teklif eder, ancak bir şartı vardır. Bir aşk için en zor sınav onları beklemektedir...

SADECE BİR GECE FİLMİ OYUNCULARI:

Tuba Ünsal (Begüm)

Cemal Hünal (Tamer)

Gürgen Öz

Jerfi Benveniste

Duygu Şen Benveniste

Bengi İdil Uras

Anıl Altınöz

SADECE BİR GECE FİLMİ NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

Sinan Biçici'nin yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği "Sadece Bir Gece" filmi, 2021 yılında çekildi ve 25 Şubat 2022'de sinemaseverlerle buluştu.

SADECE BİR GECE FİLMİ NE KADAR HASILAT TOPLADI?

2 haftalık serüveninin ardından perdeyi indiren film, bu kısa sürede 18 bin 688 sinemasevere ulaşmayı başardı. Sadece seyirci sayısıyla değil, gişe hasılatıyla da dikkat çeken film, 2 haftanın sonunda 569 bin 366 TL gibi önemli bir rakama ulaştı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.