Özge Özacar kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sevgilisi var mı?

Kızılcık Şerbeti dizisinin Görkem’i başarılı oyuncu Özge Özacar’ın kim olduğu merak edilerek araştırılıyor. Özge Özacar kimdir ve nereli? Kaç yaşında ve sevgilisi kim?

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2024 23:39
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2024 23:39
Kaynak: Haber Merkezi
Özge Özacar kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sevgilisi var mı?

Özge Özacar, yetenekli ve güzel bir oyuncu olarak Türk dizi sektöründe önemli bir yere sahiptir. Kariyerine Kızılcık Şerbeti dizi ile devam eden başarı oyuncu Özge Özacar kimdir? Sevgilisi var mı? Sosyal medya hesapları kariyer ve nereli olduğuna dair merak edilen birçok detaylar haberimizde...

ÖZGE ÖZACAR KİMDİR?

Özge Özacar, 22 Nisan 1995 tarihinde İstanbul'da doğan Türk dizi oyuncusudur. Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nde eğitim almıştır. Oyunculuk eğitimini ise İstanbul Kültür Sanat Akademisi'nde tamamlamıştır.

ÖZGE ÖZCAR BOYU, KİLOSU KAÇ? HANGİ BURÇ

Doğum Tarihi: 22 Nisan 1995

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Burcu: Akrep

Boy: 1.73 cm

Kilo: 54 kg

Göz Rengi: Ela

Eğitim: Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü, İstanbul Kültür Sanat Akademisi (Oyunculuk)

Diller: Türkçe (Ana Dili), İngilizce, Fransızca

Evcil Hayvan: Köpek

Sosyal Medya Hesapları:

Instagram: https://www.instagram.com/drozgeozer/?hl=en

Twitter: https://twitter.com/ozgetorerfc?lang=en

ÖZGE ÖZACAR'IN OYUNCULUK KARİYERİ:

İlk olarak 2015 yılında Star TV'de yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile kameralara merhaba demiştir. Bu dizide Müge karakterini canlandırmıştır.

Daha sonra, Oyunbozan (2016), Cesur ve Güzel (2016-2017), Vatanım Sensin (2016-2018), Baraj (2020), Uyanış: Büyük Selçuklu (2021) ve Baba (2022) gibi dizilerde rol almıştır.

KİŞİLİK VE İLGİ ALANLARI

Özge Özacar, samimi, neşeli ve çalışkan bir oyuncu olarak bilinmektedir. Oyunculuğa olan tutkusunun yanı sıra, resim yapmayı ve kitap okumayı da sevmektedir. Hayvanları seven Özge Özacar'ın bir köpeği vardır. Beğendiği oyuncular arasında Meryl Streep, Kate Winslet ve Natalie Portman yer almaktadır.

ÖZGE ÖZACAR HAKKINDA İLGİNÇ BİLGİLER

Özge Özacar, lise yıllarında voleybol ve basketbol gibi spor dallarıyla da ilgilenmiştir. Üniversitede gazetecilik okumasına rağmen, oyunculuğa olan tutkusu nedeniyle bu alanda ilerlemeye karar vermiştir. En büyük hayali, Hollywood'da bir filmde rol almaktır. Özge Özacar, sosyal medyayı aktif olarak kullanmaktadır ve hayranlarıyla sık sık iletişime geçmektedir.

ÖZGE ÖZACAR’IN SEVGİLİSİ VAR MI?

Oğuz Özmen ile 2023 senesinin ortalarında birlikte oldukları ortaya çıktı. İkili, Ibiza'da tatil yaparken görüntülendi ve ardından Özge Özacar, Oğuz Özmen ile fotoğraflarını sosyal medya hesabında paylaştı.

OĞUZ ÖZMEN KİMDİR?

Gaziantep'in ileri gelen ailelerinden Erhan ve Mine Özmen çiftinin oğlu. Robert Koleji'ni bitirdikten sonra Koç Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden mezun olmuştur. Şu anda bir iş insanı olarak bilinmektedir.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.