Özcan Deniz ve Samar Dadgar hakkındaki iddialar asılsız çıktı

Geçtiğimiz günlerce sessiz sedasız evlenen Özcan Deniz ile Samar Dadgar'ın bebek beklediği iddia edilmişti. İddialar asılsız çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2023 23:11
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2023 23:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Özcan Deniz ve Samar Dadgar hakkındaki iddialar asılsız çıktı

1,5 yıldır aşk yaşadığı Samar Dadgar ile nikâh masasına oturan Özcan Deniz'in ikinci kez baba olacağı ileri sürüldü. Fakat iddiaların gerçek dışı olduğu ortaya çıktı.

Özcan Deniz'in ikinci kez baba olacağı ileri sürüldü. Samar Dadgar'ın 3 aylık hamile olduğu ve kız bebek beklediği iddia edildi. Ancak tüm bunların ardından Özcan Deniz ile Samar Dadgar'ın bebek beklediği yönündeki dedikoduların asılsız olduğu ortaya çıktı.

SESSİZ SEDASIZ EVLENDİLER

Yaklaşık 1,5 yıldır Samar Dadgar ile aşk yaşayan Özcan Deniz, 20 Ocak'ta Zekeriyaköy'deki evinde nikâh masasına oturmuştu. 

Nikâh günü çekilen bu fotoğrafta alyans ve pırlanta yüzüğün özellikle gözler önüne serilmesi dikkatleri çekmişti. Çift, balayı için Dubai'yi tercih etti.

Dubai'den döndükten hemen sonra sahneye çıkan Özcan Deniz, konserinde mutluluğunu paylaşırken kendisini dinlemeye gelenlerin tebriklerini kabul etti. Özcan Deniz ile Samar Dadgar, bu akşam arkadaşlarına bir parti verecek. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.