Nejat İşler: Rolünü konuşuyor - Yeni projeler yolda!

Beyoğlu sokaklarında kameralara yansıyan ünlü oyuncu Nejat İşler, son dönemdeki projeleri ve ilginç açıklamalarıyla gündemde. İki sezondur rol aldığı dizinin final yapmasının ardından yeni projeler üzerinde çalıştığını belirten İşler, merakla beklenen projeleriyle ilgili ipuçları verdi. Ayrıca, erkeklerin moda dünyasında giderek daha fazla yer bulan oje ve etek giyme trendi hakkındaki espri dolu yorumlarıyla da dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2024 18:21
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2024 18:21
Kaynak: Haber Merkezi
Nejat İşler: Rolünü konuşuyor - Yeni projeler yolda!

Sinema ve dizi dünyasının sevilen ismi Nejat İşler, Beyoğlu'nda objektiflere yakalandı ve sevenlerinin merakını giderdi. İki sezondur rol aldığı dizinin final yapması sonrasında yeni projeler üzerinde çalıştığını açıklayan İşler, gelecek planları hakkında bilgi verdi. Ayrıca, gündeme oturan erkeklerin moda alanındaki cesur tercihleriyle ilgili esprili yorumlarıyla da dikkat çekti.

Nejat İşler: Rolünü konuşuyor - Yeni projeler yolda! -Bursa Hayat Gazetesi-2

ÜNLÜ OYUNCU NEJAT İŞLER'DEN ESPRİ DOLU AÇIKLAMALAR

Nejat İşler, son olarak "Zaferin Rengi" adlı sinema filminde rol aldıktan sonra, iki sezondur yer aldığı dizinin final yapmasıyla birlikte önceki gece Beyoğlu'nda görüntülendi. Sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan İşler, basın mensuplarıyla sohbet etti. Ünlü oyuncu, yeni hazırlık yaptığı bazı projeler olduğunu ve bunları değerlendireceklerini belirtti.

Özellikle son dönemde erkeklerin oje sürmesi ve etek giymesi konusunda Nejat İşler'in görüşleri de merak konusu oldu. İşler, bu konuda esprili bir şekilde, "Benim de sürmüşlüğüm var ama 90'larda, 20'li yaşlarımdaydı yani. Herkes keyfine göre. Keyfin raconu olmaz. İskoçya'da olursam belki etek giyerim ama o da belki" şeklinde konuşarak gülümsedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.