MasterChef 2024: Ana kadroya giren 9. yarışmacı belli oldu!

MasterChef 2024'te heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Geçen hafta ilk guruptan ana kadroya giren isimler belli olmuştu. Bu hafta ise ikinci guruptan 5 yarışmacı ana kadroya dahil olmak için mücadele etti. 21 Temmuz Pazar akşamı yayınlanan bölümde ise 9. ana kadro yarışmacısı ve ikinci gruptan dördüncü isim belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2024 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2024 10:04
Kaynak: Haber Merkezi
MasterChef 2024: Ana kadroya giren 9. yarışmacı belli oldu!

MasterChef 2024 sezonunda heyecan dorukta devam ediyor. Geçtiğimiz hafta birinci grup yarışmacıların mücadelesi sona erdi ve bu hafta ikinci gruptan ana kadroya toplam 5 yarışmacı alınacak. 21 Temmuz Pazar akşamı yayınlanan bölümde, MasterChef 2024'ün ana kadroya giren 9. yarışmacısı ve ikinci grubun dördüncü yarışmacısı belirlendi.

İlk etapta yarışmacılardan tavuk ciğeri ile yemek yapmaları istendi. Şeflerin değerlendirmesi sonucunda en iyi tabakları yapan 5 yarışmacı, ikinci etaba geçmeye hak kazandı. İkinci etap olan yaratıcılık bölümünde ise yarışmacılardan yüksük çorbası yapmaları istendi. Bu zorlu görevi en başarılı şekilde tamamlayan ve şeflerin beğenisini kazanan yarışmacı, ana kadroya giren 9. yarışmacı olarak seçildi.

İkinci etapta birinci olan ve önlüğün sahibi olan isim ise Ayşe oldu. Böylece Ayşe, MasterChef 2024 sezonunda ana kadroya giren 9. yarışmacı olarak belirlendi.

MasterChef Türkiye 2024 sezonu, izleyicileri büyük bir merak ve heyecanla takip edilmeye devam ediyor. Yarışmanın ilerleyen bölümlerinde daha fazla sürpriz ve rekabet bekleniyor.

MasterChef AYŞE KİMDİR? 

Afyonkarahisarlı 26 yaşındaki Ayşe Ekiz, bir yemek yarışmasına katılmak üzere hazırlıklarını sürdürüyor. Ailesinin mutfak kültürüyle büyüyen Ayşe, şimdi ise şeflerden yeni teknikler öğrenmek ve kendini gastronomi alanında ilerletmek amacıyla bu yarışmada yer alıyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.