MasterChef 12. yarışmacı kim oldu? MasterChef ana kadroda hangi isimler var?

MasterChef 12. yarışmacı kim oldu? MasterChef ana kadroda hangi isimler var? soruları arama motorlarında merak edilerek araştırılan konuların başında geliyor. Peki, MasterChef 12. yarışmacı kim oldu? MasterChef ana kadroda hangi isimler var? İşte MasterChef ile ilgili detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2024 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2024 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
MasterChef 12. yarışmacı kim oldu? MasterChef ana kadroda hangi isimler var?

25 Temmuz Perşembe akşamı ekranlara gelen MasterChef 2024 bölümünde, ana kadroya dahil olan 12. yarışmacı belirlendi. Peki, MasterChef Türkiye 2024 ana kadrosuna kim girdi? MasterChef Türkiye 2024'ün kazananı kim oldu? Ana kadroya giren 12. yarışmacı kimdir? İşte merak edilen soruların cevapları ve detaylar...

MASTERCHEF 2024 12.YARIŞMACISI KİM OLDU? 

MasterChef 2024 sezonunun ana kadro mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Toplamda dört gruptan oluşan takımlardan her hafta beş yarışmacı ana kadroya girmeye hak kazanacak. İlk iki gruptan on yarışmacı ana kadroda yerini aldı. Son bölümde ise üçüncü grubun yarışmacıları, nefes kesen bir mücadeleyle performanslarını sergiledi.

Ana kadroya girebilmek için iki etaplı bir yarış gerçekleştirildi. İlk etapta yarışmacılara dört çeşit kiraz verildi ve bunları kullanarak yaratıcı tabaklar hazırlamaları istendi. En başarılı beş yarışmacı, ikinci etapta yeniden yarışarak ana kadroya girme şansını aradılar.

İkinci etapta şefler, Uzak Doğu mutfağından sokak lezzetlerini yarışmacılara sundu. Yarışmacılardan Nigar, Eda ve Zübeyde, bu lezzetleri en iyi şekilde hazırlayarak dikkat çekti. İçlerinden en başarılı olan yarışmacı, MasterChef ana kadrosuna dahil edilen 12. yarışmacı oldu.

Şefler tarafından yapılan değerlendirmenin ardından,MasterChef ana kadroya 12. olarak giren Eda oldu.

MASTERCHEF EDA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? 

MasterChef 2024 yarışmacısı Eda Çağlayan, yarışmanın başından itibaren sergilediği etkileyici performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İzmir'den yarışmaya katılan 26 yaşındaki Eda Çağlayan, Makedon kökenli bir yarışmacıdır.

MasterChef 12. yarışmacı kim oldu? MasterChef ana kadroda hangi isimler var?   Bursa Hayat Gazetesi -2

MASTERCHEF ANA KADRODA KİMLER VAR?

MasterChef 2024'te ana kadroya giren isimler belli oldu. İşte tam liste: 

Zeynep

Hakan

Onur

Ümmühan

Deniz

Çağlar

Serhat

Alper

Ayşe

Beril

Semih

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.