Kızılcık Şerbeti reytinglerde zirveye yerleşti

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, 3. sezon 67. bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkmasının ardından reytinglerde zirveye yerleşti.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2024 18:15
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2024 18:20
Kaynak: Haber Merkezi
Kızılcık Şerbeti reytinglerde zirveye yerleşti

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in üstlendiği ve Faruk Turgut’un yapımcılığını yaptığı, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör’ün paylaştığı popüler dizi "Kızılcık Şerbeti", üçüncü sezonunun ilk bölümüyle büyük bir çıkış yakaladı.

Dizinin yeni bölümü, AB grubunda 8.86 izlenme oranı ve 28.90 izlenme payı ile, ABC1 grubunda 7.74 izlenme oranı ve 23.51 izlenme payı ile, Total grubunda ise 6.82 izlenme oranı ve 21.41 izlenme payı ile tüm kategorilerde birinci oldu.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM YARATTI

Dizi, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. #KızılcıkŞerbeti etiketi, X platformunda (eski Twitter) yaklaşık 14 saat Türkiye ve yaklaşık 4 saat dünya gündeminde kaldı. Dizinin bölümü, sosyal medyada geniş bir etki yaratarak diziye olan ilgiyi artırdı.

KIZILCIK ŞERBETİ'NİN 67.BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI? 

Yayınlanan bölümde, Ömer ve Görkem’in geçmişteki ilişkileri gün yüzüne çıktı ve bu durum heyecanla beklenen yüzleşmelere neden oldu. Kıvılcım, büyük bir hayal kırıklığı yaşadıktan sonra eşyalarını toplamak için gittiği evde Ömer ile karşılaştı ve ona aldattığını itiraf etti. Kıvılcım, boşanma kararı aldığını açıkladı. Ayrıca, Kıvılcım’ın yeni tanıştığı Cemal ile yaşadıkları da merak konusu oldu.

Dizinin diğer bir önemli anı, Abdullah’ın Ömer’e şirketten çekilmesini söyleyerek adeta savaş açmasıydı. Ayrıca, zaman atlamasıyla devam eden bölümde, doğum sırasında hayatını kaybeden Alev’in ailesinin yaşadığı büyük acı ekrana getirildi. Alev’in bebeği almak isteyen Abdullah, karşısında Kıvılcım ve Sönmez’i buldu.

Giray’ın evlenme teklifini kabul eden Doğa, Giray’ın üvey annesi Heves ile birlikte yaşamaya başladı. Bölümde, Giray’ın Doğa ile neden evlendiği flashback sahnesiyle ortaya çıkarken, bölümün final sahnesinde Giray ve Heves’in yakınlaştığı anlar dikkat çekti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.