Kızılcık Şerbeti'nin 68. bölümünde neler yaşanacak?

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti'nin 68.bölümü büyük bir heyecanla bekleniyor. Peki, Kızılcık Şerbeti'nin 68. bölümünde neler yaşanacak? Kızılcık Şerbeti bugün yayınlanacak mı?

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 10:17
Kaynak: Haber Merkezi
Kızılcık Şerbeti'nin 68. bölümünde neler yaşanacak?

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün yazdığı, yönetmenliğini ise Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti, dikkat çeken kadrosuyla izleyici karşısına çıkıyor. Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Ceren Yalazoğlu, Feyza Civelek gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizide, Emrah Altıntoprak, Şebnem Bozoklu, Fırat Çelik, Özge Özacar, Şebnem Dönmez, Kaan Taşaner, Rahimcan Kapkap, Soydan Soydaş, Sevim Erdoğan, Özlem Çakar Yalçınkaya, Bahtiyar Memili ve Aliye Uzunatağan gibi isimler de rol alıyor. Peki, Kızılcık Şerbeti’nin 68. bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar...

KIZILCIK ŞERBETİ 68. BÖLÜMÜ

Kızılcık Şerbeti’nin 68. bölümünde heyecan dolu gelişmeler yaşanacak. Doğa, Giray’ın üvey annesi Heves ile bir ilişkisi olduğundan habersiz, evliliğinin yolunda gittiğini düşünerek bunun devam etmesi için çaba sarf etmektedir.

Diğer yandan, Pembe boşanma davası için hazırlık yaparken, Abdullah kızını yanına almak için mücadele vermektedir. Ancak Pembe’nin açtığı dava, Abdullah’ın hayatını karmaşık bir hale sokmaktadır. Mustafa ise babasının şirket hisselerini dağıtırken kendisine haksızlık yapıldığını öğrenir ve bu durum, hem şirkette hem de Ünallar ailesi içinde büyük tartışmalara yol açar.

Cemal ve Kıvılcım arasındaki arkadaşlık da yavaş yavaş gelişmektedir. Kıvılcım, bebek Alev’in velayeti konusunda bir şey yapamayacağını anladığında, bebeği Abdullah’a teslim etme kararı alır.

Görkem, kocasını geri kazanmak için her yolu denemeye devam ederken, şirketteki karışıklığı kendi lehine kullanmayı planlamaktadır. Tüm bu olaylar, izleyicilere dolu dolu bir bölüm sunacak.

BU AKŞAM SHOW TV'DE KIZILCIK ŞERBETİ YAYINLANACAK MI?

Kızılcık Şerbeti, yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de olacak. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.