Kenan Işık komadan uyandı mı? Sağlık durumu nasıl?

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 1 milyonluk sorunun Rabia Birsen Göğercin tarafından doğru yanıtlanmasının ardından unutulmaz sunucu Kenan Işık, TT oldu. Peki Kenan Işık'ın son durumu hakkında bilgi var mı? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2023 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2023 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Kenan Işık komadan uyandı mı? Sağlık durumu nasıl?

Kim Milyoner Olmak İster yarışması heyecanlı dakikalara sahne oldu. Yarışmada, final sorusuna kadar gelen Rabia Birsen Göğercin, 1 milyon liralık soruya doğru yanıt vererek büyük ödülün sahibi oldu.  Ödülün kazanılmasının ardından Kim Milyoner Olmak İster’in unutulmaz sunucusu Kenan Işık, sosyal medya uygulaması X'te TT oldu.

İŞTE O PAYLAŞIMLARDAN BAZILARI:

"Kenan ışık bir uyanmadı gitti ya o adama çok üzülüyorum."

"Kenan ışık uyanırsa, uyandığına pişman olacak. Usta sen uyumaya devam et, ayık çekilmiyor."

"Kenan ışık uyansa, bu sefer şoka girer..."

"Kenan ışık olma isteği bünyemi terk et"

"Kenan Işık’ın yedi uyuyanlardan farkı kalmadı uyanırsa aynı onlar gibi parasının geçmediği bir kente uyanır"

"Acaba uyandığında haberleri izlediğinde ne diyecek. En merak ettiğim şey bu."

SAĞLIK DURUMU NASIL?

Öte yandan 9 yıldır komada olan Kenan Işık'ın durumuna ilişkin spor yorumcusu ve yazar Ozan Zeybek'ten bir açıklama geldi. “Kenan Işık’ı nasıl biliyorsanız öyle" diyen Zeybek, Işık'ın her gün sakal tıraşının yapıldığını ve besin takviyesi aldığını belirtti.

Zeybek, “Yatan hastalarda genellikle yaralar çıkar, zayıflama olur. Ama Kenan Işık bıraktığımız gibi. Çok iyi bakılıyor. Böyle hafızalarda kaldığı gibi. Ailesi tarafından çok iyi bakılıyor” dedi.

OLAY

21 Mart 2014 günü spor sonrasında saunaya giren Işık'ın, sauna sonrasında fenalaşıp dengesini kaybederek kafasını yere çarptığı öğrenildi. Bilinci kapalı halde hastaneye kaldırılan ve beyin kanaması geçiren Işık, hemen ameliyata alındı. Ameliyatın 4 saat sürdüğü ve sanatçının hayati tehlikesi bulunduğu belirtilmişti. Olayın olduğu tarihten sonra bir müddet komada olan sanatçının tedavisi şu anda evinde devam etmektedir.

RABİA BİRSEN GÖĞERCİN KİMDİR?

Sosyal medya Milyoner’de 1 Milyonluk soruyu açtırmayı başaran Rabia Birsen Göğercin'i konuşuyor. Tüm soruları doğru bilerek son soruyu açtırma hakkı kazanan Rabia Birsen Göğercin'in hayatına dair bilgiler merak konusu oldu. Peki, Rabia Birsen Göğercin kimdir?

Aslen Konyalı olan, uzun süredir Ankara'da yaşayan 24 yaşındaki Rabia Birsen Göğercin, üniversiteden yeni mezun olduğunu ifade etti. Gazi Üniversitesi Biyoloji Bölümü'nden mezun olan genç yarışmacı, hayvanlarla arasının çok iyi olduğunu belirtti.Yeminli izci olduğunu dile getiren Rabia Birsen Göğercin, geçtiğimiz yıl yaşadığı kazadan bahsetti. Göğercin, geçen yıl Kurban Bayramı'nda esnaf babasına yardım ederken kolunu kıyma çekme makinesine kaptırdı. Hastaneye kaldırılan Göğercin'in sağ eli bilekten ampute edildi. Rabia Birsen Göğercin'in hayat enerjisi herkesin dikkatini çekti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.