Kenan Işık hayatını kaybetti

Sanatçı Kenan Işık, 76 yaşında aramızdan ayrıldı. Kenan Işık, Türk sinema ve tiyatro dünyasının unutulmaz isimlerinden biriydi.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2024 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2024 22:12
Kaynak: Haber Merkezi
Kenan Işık hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu, sunucu Kenan Işık, 21 Mart 2014 tarihinde geçirdiği bir sağlık sorununu takiben 10 yıldır komada kalmıştı.

Spor yaptıktan sonra saunaya giren Işık, dengesini kaybederek düşmüş ve beyin kanaması geçirmişti.

10 yıldır komada olan oyuncu ve sunucu Kenan Işık yaşamını yitirdi.

Kenan Işık'ın vefatının ardından ünlü isimler art arda başsağlığı mesajları yayınladı. Ünlü isimlerin Kenan Işık paylaşımları şöyle;

HALDUN DORMEN:

"Kenan Işık'ın aramızdan ayrılması bizleri çok üzdü. Birlikte çalışmaktan çok büyük keyif aldığım değerli sanatçımızın yokluğu, arkasında çok büyük ve doldurulamaz bir boşluk bıraktı. Işıklar içinde uyusun."

ALİ SUNAL:

"Sana doyamadık Kenan abicim iyi ki tanımışım, dertleşmişim, şakalaşmışım, sahne paylaşmışım nur içinde yat."

SELÇUK YÖNTEM:

"Kenancığım çok güzel günler geçirdik, yönettiğin oyunlarlarla, sunmuş olduğun yarışma programlarıyla ve yazdıklarınla çok güzel anlar bıraktın Türk sanatına. Huzura erdin, Allah rahmet eylesin…"

NURGÜL YEŞİLÇAY:

"Kenan abicim aklımda hep böyle tatlı, neşeli ve güler yüzlü kalacaksın. Nurlar içinde uyu. Türk halkının başı sağ olsun."

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN:

"Kenan Bey… 'Kim 500 Milyar İster’in efsane sunucusu , Dadı’nın efsane oyuncusu. Çok uzun yıllar birlikte çalıştık. Sette görebileceğiniz en efendi, en saygılı insanlardandı. Hep bir sınırla, büyük bir nezaketle set çalışanlarına davranırdı. Hiçbir set çalışanının kalbini kırdığını, kötü davrandığını görmedim de, duymadım da. Hep bir umutla mucize olur mu uyanır mı diye bekledik. Ama mucize olmadı. Hayatıma kattıklarınız için çok teşekkür ederim Kenan Bey… Sizden de çok şey öğrendim… Güle güle Kenan Bey… Yattığınız yer incitmesin…"

TARKAN:

"Çok kıymetli sayın Kenan Işık’ın vefatına çok üzüldüm. Ailesi, yakınları ve tüm sevenlerine başsağlığı dilerim. Tanışma şansım olmadı kendisiyle ama hayrandım efendiliğine, gözünün içinden gülen kalbine… Nurlar, ışıklar içinde uyusun."

SİNEM KOBAL:

Oyuncu Sinem Kobal, "Dadı" dizisinde babasını oynayan Kenan Işık'a "Hoşça kal usta" 

GÜLBEN ERGEN:

"Dev Çınarım Kenan Işık… İki yılımızın her günü sevgiyle, saygıyla, anılarla geçti Dadı’da. 10 yıllık hasret sürecine sonsuzluk eklendi şimdi. Değerli ailesine, sevenlerine sabırlar dilerim. Allah rahmet eylesin. Başımız sağ olsun."

TAMER KARADAĞLI

"Türk Tiyatrosu bir ustasını daha kaybetti. Kenan Işık'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum."

NİLGÜN BELGÜN:

"Çok üzgünüm… Kenan Işık, değerli bir Tiyatro adamıydı.1995 yılında “MATRUŞKA” adlı Hadi Çaman’la oynadığımız iki kişilik oyunumuzun şahane yönetmeniydi. Hiç unutmuyorum oyunun ilk gecesi kulis aynama şöyle bir yazı yazmıştı; 'Tiyatro çilekeş bir iştir. Siz çile çektikçe güzelleştiniz' Canım Kenan Işık ruhunuz şad, mekanınız cennet olsun."

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.