Kaan Yıldırım kimdir, nereli, hangi üniversite mezunu?

Oyuncu çift Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz evlendi. Peki, Kaan Yıldırım kimdir, nereli, hangi üniversite mezunu? İşte Kaan Yıldırım ile ilgili detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2024 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2024 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
Kaan Yıldırım kimdir, nereli, hangi üniversite mezunu?

Kaan Yıldırım, 24 Aralık 1986 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimine Londra Brunel Üniversitesi'nde pazarlama bölümünde devam eden Yıldırım, ardından Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı.

Kariyerine Kayıp dizisinde Kadir karakterini canlandırarak adım atan Yıldırım, asıl çıkışını Ulan İstanbul adlı dizide başrol oynayarak yaptı. Bu dizide Uğur Polat, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil ve Şebnem Bozoklu ile birlikte yer aldı. 2015 yılında, başrolünü Ezgi Eyüboğlu ile paylaştığı Adı Mutluluk dizisinde Batu Değirmenci karakteri ile geniş kitlelerce tanındı.

Özel hayatında ise Kaan Yıldırım, 14 Mayıs 2016 tarihinde Ezgi Eyüboğlu ile Esma Sultan Yalısı'nda evlendi; ancak çift, 26 Haziran 2019 tarihinde boşandı. Yıldırım, 2019-2021 yılları arasında popüler şarkıcı Hadise ile ilişki yaşadı ve bu ilişki magazin basınının dikkatini çekti.

Son olarak, Kaan Yıldırım, 2022 yılında aşk yaşamaya başladığı Pınar Deniz ile 17 Eylül 2024 tarihinde Roma'da evlendi. Kaan Yıldırım, hem kariyeri hem de özel hayatıyla gündemde kalmaya devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.