Icardi-Wanda Nara barıştı mı? Sürpriz paylaşım

Ayrılık iddialarının ardından Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi'den Wanda Nara ile ilgili sürpriz bir paylaşım geldi. Peki, Icardi-Wanda Nara barıştı mı? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2024 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2024 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
Icardi-Wanda Nara barıştı mı? Sürpriz paylaşım

Galatasaray'ın sevilen ismi Mauro Icardi, oynaıdğı futbolun yanı sıra özel hayatı ile de gündemden düşmüyor.  Geçtiğimiz günlerde eşi Wanda Nara ile ayrıldığı ve bu nedenle üzgün olduğu konuşulan İcardi'den sürpriz bir paylaşım geldi. İcardi, Wanda Nara'nın bir fotoğrafını Instagram hesabının hikaye bölümünde paylaştı. Bu paylaşımın ardından 'Mauro Icardi ve Wanda Nara barıştı mı?' soruları akıllara geldi. Çiftten henüz bu konuya ilişkin bir açıklama yapılmadı. 

YENİDEN TAKİPTE

Öte yandan ayrılık iddialarının ardından Wanda Nara eşi Mauro Icardi'yi, sosyal medya hesabı Instagram'dna takip etmeyi bırakmıştı. Son hamlenin ardından çift birbirlerini yeniden takip etmeye başladı. 

İcardi'nin Wanda Nara'yı paylaştığı fotoğrafa sosyal medyadan ulaşabilirsiniz. ,

İCARDİ VE WANDA NARA ARASINDA KAÇ YAŞ FARK VAR? 

10 Aralık 1986 tarihinde doğan Wanda Nara 37 yaşındadır. 19 Şubat 1993 yılında doğan Mauro Icardi ise 31 yaşında. Icardi ve Wanda Nara arasında 7 yaş fark var. 

Icardi-Wanda Nara barıştı mı? Sürpriz paylaşım Bursa Hayat Gazetesi -2

WANDA NARA'NIN KAÇ ÇOCUĞU VAR? 

Maxi Lopez ve Wanda Nara 2008 ile 2013 yılları arasında evli kaldı. Çiftin bu evlilikten 3 çocuğu var. Çocukların isimleri şu şekilde:

Valentino Gastón López Nara (25 Ocak 2009 doğumlu)

Constantino López Nara (18 Aralık 2010 doğumlu)

Benedicto López Nara (20 Şubat 2012 doğumlu)

Wanda Nara, 2013 yılında Maxi Lopez'den boşandıktan kısa bir süre sonra, 2014 yılında Mauro Icardi ile evlendi. Nara ve Icardi çiftinin yaklaşık 10 yıl süren birlikteliğinden iki kızları dünyaya geldi. İlk kızları Francesca Icardi Nara, 19 Ocak 2015 tarihinde doğarken, ikinci kızları Isabella Icardi Nara ise 27 Ekim 2016'da dünyaya geldi.

Sonuç olarak, Wanda Nara’nın Maxi Lopez'den üç, Mauro Icardi'den ise iki olmak üzere toplamda beş çocuğu bulunmaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.