Hande Doğandemir'in gizemli aşkı ortaya çıktı!

Oyuncu Hande Doğandemir'in geçtiğimiz günlerde 'geldi benimki' diyerek duyurduğu gizemli sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2024 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2024 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
Hande Doğandemir'in gizemli aşkı ortaya çıktı!

Oyuncu Hande Doğandemir, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir paylaşım yapmış takipçilerini merak içerisinde bırakmıştı. Hande Doğandemir kalpli bir tereyağ fotoğrafı yayınlayarak "Geldi benimki" notunu yazmıştı. Yeni bir aşka yelken açtığını bu fotoğrafla duyuran Hande Doğandemir'in gizemli sevgilisinin kim olduğu öğrenildi. 

Hande Doğandemir, Emre İzer ile aşk yaşamaya başladı. 47 yaşındaki mimar Emre İzer, 2010 yılında ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu ile evlenmişti. Ancak İzer ve Bozoklu'nun evliliği sadece 6 yıl sürmüştü.

EMRE İZER KİMDİR? 

Emre İzer, 1977 yılında İstanbul'da doğmuştur. Ortaokul ve lise eğitimini İstanbul Şişli Koleji'nde tamamlamıştır. Üniversite eğitimini ise Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi'nde almış ve buradan mezun olmuştur.

Askerlik görevini 2001 Aralık - 2002 Haziran tarihleri arasında Van'da tamamlamıştır. İş hayatına 2002 yılında Window International Nişantaşı ofisinde iç mimar olarak başlamış ve burada çalışmıştır. 2004-2006 yılları arasında ise Dubai merkezli Al Aqili Furnishing firmasında iç mimar olarak görev yapmıştır.

Dubai'deki çalışmalarının ardından 2006-2012 yılları arasında İstanbul'da freelance mimarlık çalışmaları yapmıştır. 2012 yılında Emre İzer Mimarlık Dekorasyon Tic. Ltd. Şti.'yi kurarak iş hayatına kendi firmasıyla devam etmiştir. Halen Kadıköy Moda'daki ofisinde mimari çalışmalarına devam etmektedir.

HANDE DOĞANDEMİR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ, KAÇ KİLO? 

Hande Doğandemir, 22 Kasım 1985 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Türk oyuncu, sunucu ve sosyolog olarak tanınır. Güzel oyuncu aynı zamanda 55 kilo, 1,7 m boyundadır. 

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Sosyoloji bölümünden mezun olan Doğandemir, iletişim sosyolojisi üzerine çalışmalar yapmıştır. Üniversite eğitiminin son yılında Erasmus programı kapsamında Fransa'nın Lille şehrinde eğitim görmüştür. Televizyon ve iletişim sosyolojisi alanında çalışmalar yaparken kamera arkasında da görev almış ve bu süreçte oyunculuğa adım atmıştır.

Hande Doğandemir'in gizemli aşkı ortaya çıktı! Bursa Hayat Gazetesi -2

Kariyerine editör yardımcısı olarak başlayan Hande Doğandemir, daha sonra başrollerini oynadığı "Keskin Bıçak" ve "Kahramanlar" dizileriyle dikkat çekmiştir. Oyunculuk kariyeri boyunca çeşitli televizyon yapımlarında yer almış ve farklı karakterleri başarıyla canlandırmıştır.

2011-2012 yılları arasında TRT 1'de yayınlanan "Sen de Gitme" dizisinde Aslı karakterini canlandırmış ve aynı dönemde TRT Okul'da "Hatırlar mısınız?" programını sunmuştur.

Sinema kariyerinde ise ilk deneyimini Burak Aksak'ın "Bana Masal Anlatma" filminde Ayperi karakteriyle yaşamıştır. Daha sonra Kerem Deren'in yazdığı ve başrolünü üstlendiği "Racon: Ailem İçin" dizisinde Yağmur karakterini canlandırmıştır.

2020 yılında konuk oyuncu olarak "Kırmızı Oda" dizisinde Nesrin rolüyle ekranlarda yer almıştır. 2021 yılında ise Exxen platformunda yayımlanan "Hükümsüz" dizisinde Filiz karakteriyle başrol oynamıştır. Son olarak 2022 yılında Show TV'de yayınlanan "Hayat Bugün" adlı dizide Derin Naltabanoğlu karakterini canlandırmıştır.

Hande Doğandemir, hem oyunculuk kariyeriyle hem de sosyoloji alanındaki çalışmalarıyla dikkat çeken bir isim olmuştur.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.