Haluk Levent tepki gösterdi: Piyanist filmi değil bu

Ünlü sanatçı Haluk Levent sosyal medyada Gazze’deki felaketin boyutunu gözler önüne seren bir videoyu paylaşarak “Yahudilerin sürgün edildiği Piyanist filmi değil bu” dedi. Tweet atmakla, kahrolsun demekle bir şey olmadığı belirten Levent, "Birleşelim, bütünleşelim" mesajı verdi.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2024 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2024 15:21
Kaynak: Haber Merkezi
Haluk Levent tepki gösterdi: Piyanist filmi değil bu

Türk rock müziğinin öncülerinden ve popüler sanatçılarından olan Haluk Levent sadece müziğiyle değil aynı zamanda sosyal sorumluluk projeleriylede dikkatleri üzerine çekiyor.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan sanatçı bir paylaşımda yıkılan ve enkaza dönmüş olan Gazze’deki binaların arasında yüzlerce kişinin yürüdüğü bir videoyu paylaşarak “Yahudilerin sürgün edildiği Piyanist filmi değil bu” notunu düştü.

Haluk Levent tepki gösterdi: Piyanist filmi değil bu - Bursa Hayat Gazetesi-2

Ünlü sanatçı Haluk Levent, “Hepimizin yahudiler için gözyaşı döktüğü Hitler dönemini anlatan filmlerden alınmadı bu görüntüler” dedi.

Görütülerdekilerin bizzat sürgün yaşayan Yahudi toplumun torunları tarafından sürgün edilen Gazzeliler olduğunu belirten Levent “Bu küçücük çocukların bu devirde bu şekilde sürgün edilmesi kimin vicdanını harekete geçirmez ki? Maalesef bu konuda bile ayrıştık. Ayrıştırıldık.”ifadelerini kullandı.

Haluk Levent tepki gösterdi: Piyanist filmi değil bu - Bursa Hayat Gazetesi-3

Levent videoya eklediği yazısının devamında şu ifadeleri kullandı:

“Kendini çağdaş, Atatürkçü, Türkçü, milliyetçi, ya da başka bir düşünce içerisinde gören tüm dostlarıma söylüyorum. Bu bir Arap sorunu değil. FKÖ’nün, Hizbullah’ın, Hamas’ın politik durumları da beni ilgilendirmez! Ben insanların bu duruma düşmeleri ile ilgileniyorum. Bu bir insanlık sorunu. “Bize ne” diyemeyiz.

Dünyanın en önemli müzisyenleri, oyuncuları, sanatçıları Gazze için her gün bir şeyler söylüyorlar, bir şeyler yapıyorlar.

Hespi ayakta! Hepsi Kahrol Netenyahu!!! Kahrolsun siyonizm! diye haykırıyor. Haydi biz de kenetlenelim artık! Twitle de olmuyor. Birleşelim. Bütünleşelim. Bir şey yapmalı. Bir şey yapmalı!”

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.