Haluk Levent Suavi'ye destek çıktı: İyi ki varsın

İstanbul’da Beykoz Belediyesi tarafından düzenlenen konserde sahne alan Suavi’nin konserini basarak “Beykoz’da terörist istemiyoruz” sloganları atılması sonrası yaşanan olaylara ilişkin Haluk Levent sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2024 09:56
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2024 10:00
Kaynak: Haber Merkezi
Haluk Levent Suavi'ye destek çıktı: İyi ki varsın

İstanbu’da, Beykoz Belediyesi tarafından “19 Ağustos Dünya Beykozlular Günü” vesilesiyle özel bir etkinlik düzenlendi.

Etkinlikte Suavi sahne aldı. Bir süre sonra bir grup konser alanını basarak “Beykoz’da terörist istemiyoruz” sloganları attı.

"GAYRISI TEFERRUAT"

Olayların ardından Suavi sosyal medya hesabından “Dünya Beykozlular gününde çok keyifli bir sahne, eylenceli bir gece yaşadık. Katkı verenlere, benimle birlikte söyleyenlere ve ev sahipliği yapan Alaattin KÖSELER başkana ve ekibine içten teşekkürler. Gayrısı teferruat” açıklaması yaptı.,

Ünlü sanatçı Haluk Levent yaşanan olayların ardından konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaparak Suavi’ye destek çıktı.

"YENİ BİR LİNÇ YÜKLENİYOR"

Haluk Levent, “Birkaç hafta önce Merih Demiral’ın bozkurt işareti yaptığı için UEFA tarafından cezalandırılmasını yazmıştım. UEFA’ya lanet okumuştum. Fikirler ayrı olabilir demiştim. “Merih Demiral depremde bu halk için çok çalıştı” demiştim. Bayağı linç yemiştim. Yeni bir linç yükleniyor şimdi. Olsun” dedi.

Levent, ardından Suavi’nin 6 Şubat depremlerinde gecesini gündüzüne kattığını ve kendisinden çok daha fazla Hatay’da bulunduğunu söyledi.

“Halkını, milletini seven onları korumak için canını dişine takan adamdır Suavi” diyen Haluk Levent, “Herkesi tek bir cümleyle tek bir kelime ile vatan haini, terörist ilan etmek artık sokağın sesini yansıtmıyor” ifadelerini kullandı.

"SUAVİ'YE LAF ETTİRSEM KENDİMİ AFFETMEM"

Toplumsal olaylar hakkındaki yorumları ve çalışmalarıyla dikkat çeken Haluk Levent açıklamasının devamında Suavi için şu ifadeleri kullandı:

Sokakta deprem hala konuşuluyor. Her 7 kişiden 1’inin akrabası dolaylı dolaysız bu depremden etkilendi. Hepimiz herkes gibi olmak zorunda değiliz. Ortak paydalarımız var. Şimdi diyeceksiniz ki “yine Haluk Levent gibi değil, Ahbap başkanı gibi konuştu.” Evet. Ahbap başkanlığını bırakana kadar politik konulara girmeyeceğim. Oportünist takılacağım. Suavi ile birçok konuda farklı görüşlerde olabilirsiniz. Ama ayrıştırma yapmak, bölmek bu ülkeye yakışmaz. Benim de Suavi ile görüş ayrılıklarım olabilir. Ama Suavi’ye de vatanseverlik konusunda laf ettirirsem kendimi affetmem. İyi ki varsın Suavi. Hatay halkı yaptıklarını unutmayacak”

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.