Haluk Levent'in paylaşımı binlerce beğeni aldı!

Ahbap Derneği Başkanı ve sanatçı Haluk Levent, sosyal medya hesabından "#GazzedeSoykırımVar" hashtagı ile videolu bir paylaşım yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2024 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2024 11:41
Kaynak: Haber Merkezi
Haluk Levent'in paylaşımı binlerce beğeni aldı!

Ahbap Derneği Başkanı ve sanatçı Haluk Levent, her fırsatta sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla Gazze'deki katliama tepki gösteriyor.

Levent, X'ten #GazzedeSoykırımVar" hashtagı ile yaptığı son paylaşımda, "Bu sürgün , bu kaçış Milattan Önce 597 Babil’de değil! Bu 8 Ağustos 2024 Gazze. İnsanlığın yok edilişi. #GazzedeSoykırımVar" ifadelerini kullandı. Haluk Levent'in paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi. 

Haluk Levent'in paylaşımı binlerce beğeni aldı! Bursa Hayat Gazetesi -2

Öte yandan Haluk Levent, Birleşmiş Milletler (BM) Sivil Toplum Örgütleri toplantısında ses getiren bir konuşma gerçekleştirmişti. Haluk Levent buradaki konuşmasında, "Başbakan Netanyahu’ya bir soru sormak istiyorum: 10 binden fazla çocuğun öldürülmesini nasıl haklı görebilirsiniz? Bu nedenle İsrail hükümetini, bu zulüm ve insani krizden dolayı kınıyorum. Ayrıca Gazze’deki savaşı protesto eden savaş karşıtı Yahudi toplumu da dahil olmak üzere, Amerikalı ve Fransız öğrencilerle dayanışma içerisindeyim" demişti

Levet sözlerinin devamında, "Buraya bazı proje ve önerilerimi sizinle paylaşmak için gelmiştim. Ama bu sabah uyandığımda Gazze’de 600 binden fazla çocuğun büyük tehlike altında olduğunu öğrendim. Biz Ahbap olarak Gazze’ye insani yardım göndermeyi denedik ama pek çok engelle karşılaştık. Ve bildiğiniz gibi yüzden fazla Birleşmiş Milletler çalışını hayatını kaybetti" ifadelerini kullanmıştı. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.