Hadise’nin sosyal medya paylaşımı kafaları karıştırdı

Ünlü sanatçı Hadise’nin sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı yazı kafa karışıklığına yol açtı. Paylaşımın altına çok sayıda kullanıcı, yazdığı yazının hangi konu ile ilgili olduğu hakkında görüşlerini ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2024 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2024 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
Hadise’nin sosyal medya paylaşımı kafaları karıştırdı

Türk pop müziğinin tanınmış isimlerinden biri olan Hadise’nin sosyal medya hesabı X üzerinde paylaştığı yazı kafa karışıklığına neden oldu.

"İNSANLIĞIMDAN UTANIYORUM"

Ünlü sanatçı “Biz neler görüyoruz! Neler yaşıyoruz! Sözümün bittiği yerdeyim! Bu acıya, bu vahşete nasıl dayanacağız? İnsanlığımdan utanıyorum” paylaşımında bulundu.

Hadise’nin paylaşımı kafa karıştırdı - Bursa Hayat Gazetesi-2

Paylaşım 2 saat içinde 400 binden fazla etkileşim aldı. Bir çok X kullanıcısı Hadise’nin paylaşımının altına yazılar yazdı.

Bazı kullanıcılar, Hadise’nin paylaşımını Gazze’de devam eden katliamlardan nedeniyle oluşan insani dramdan dolayı yazdığı görüşünü savunurken bazıları ise Altındağ’da parçalanmış halde bulunan köpeklerle ilgili yazdığını düşündü.

Bir kullanıcı, “Nasıl dayanacaksınız söyliyim mi? Mitinglere katılarak. Birinizde gelmiyorsunuz şu yasa girmeden sesimizi duyursaydık. Kalkıp çıkın sokaklara artık neden susuyorsunuz?” diye görüşlerine yer verdi.

Başka bir kullanıcı “Gazze yerine sokak hayvanlarına üzülen birinin insanlığı var mıdır?” notunu düşerken bir başka kullanıcı da "Gazze’ye üzülüyor kral" ifadelerini kullandı.

Bazı kullanıcılar da Altındağ’daki olayla ilgili paylaşım yaptığını düşünerek, “Açıkca Niğde ve Altındağ'da hayvan katliamı var yazabilirsiniz” ve “Aylardır söylüyoruz bunların olacağını” şeklinde paylaşımlar yaptı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.