Bahar dizisi ne zaman, saat kaçta? Bahar dizisi kaç bölüm yayınlandı?

Türk yapımı medikal, komedi ve dram türündeki televizyon dizisi olan "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" ile ilgili merak edilen sorular araştırılıyor. Peki, Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisinin konusu ne? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisi ne zaman yayınlanıyor? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? hangi diziden uyarlama? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2024 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2024 13:32
Kaynak: Haber Merkezi
Bahar dizisi ne zaman, saat kaçta? Bahar dizisi kaç bölüm yayınlandı?

Çok kısa sürede fenomen haline gelen “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” dizisine ilişkin merak edilen soruların yanıtları arama motorları üzerinden araştırılıyor. Yapılan araştırmanın ardından Bahar dizisine ilişkin merak edilen sorulara yanıt bulundu. Peki, Bahar dizisinin konusu ne? Bahar dizisi oyuncuları kimler? Bahar dizisi kaç bölüm yayınlandı? Bahar dizisinin dördüncü bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar... 

BAHAR DİZİSİNİN KONUSU NE?

Bahar (Demet Evgar), beklenmedik bir hastalıkla karşı karşıya kaldığında, ailesinin özellikle de eşi Timur'un (Mehmet Yılmaz Ak) görünmeyen yüzüyle yüzleşecektir. Bahar'ın ani hastalığı, ailenin tüm dinamiklerini değiştirecek ve hayatlarını altüst edecektir. Bu süreçte, Evren (Buğra Gülsoy), her açıdan Timur'un rakibi olacak ve hikayeye yeni bir boyut katacaktır. Bahar'ın hayatını yeniden inşa etme çabaları sıklıkla trajikomik olaylarla dolu olacak ve izleyicilere umut verecek.

BAHAR DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

ilk bölümü 13 Şubat 2024 tarihinde yayımlanan, yapımcılığını Asena Bülbüloğlu'nun üstlendiği, yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt'un yaptığı, senaryosunu Ayça Üzüm'ün kaleme aldığı Bahar dizisinin kadrosunda; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan, Ecem Özkaya, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Füsun Demirel isimler yer alıyor.

Bahar dizisi ne zaman saat kaçta? Bahar dizisi kaç bölüm yayınlandı? -Bursa Hayat Gazetesi -2

BAHAR DİZİSİ KAÇ BÖLÜM YAYINLANDI?

Bahar dizisi şu ana kadar 5 bölüm yayınlandı.

BAHAR SHOW TV NE ZAMAN?

Show TV’nin MF Yapım imzalı, çok kısa sürede fenomen haline gelen dizisi “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” Salı günleri ekranlara geliyor.

‘BAHAR: UYANMAYA HAZIR MISIN?’IN DÖRDÜNCÜ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? 

Bahar, yeni bir başlangıç yaparken, ailenin tamamı Umay'ın hastaneye kaldırılma haberiyle sarsıldı. Yavuzoğlu ailesi içinde hesaplaşmalar yaşanırken, Parla da annesi Rengin'le yüzleşti. Hastaneye gelen Cihan Taşkeski, Evren ve Timur'u karşı karşıya getirdi. Tedavisi gizlilikle yürütülmesi gereken, hastanenin önemli bağışçılarından Cihan, Bahar için yeni bir sınav oldu. Aziz Uras'ı kıskanan Seren, Bahar'a sert çıkıştı ve yaptığı hatalı işlemi Timur'a şikayet etti.

Timur, Bahar'ı pes ettirmek için Cihan Taşkeski dosyasıyla görevlendirdi. Asistanların birlikte çalışmak için Timur ve Evren Hoca arasında yaptığı seçimlerde, Aziz Uras'ın babası yerine Evren Hoca'yı seçmesi, Timur için hayal kırıklığına dönüştü.

Rengin, Parla'nın kaybolmasıyla panikledi ve Timur'dan yardım istedi. İkili, Parla'yı aramak için harekete geçti ve büyük bir sürprizle karşılaştılar. Parla, akşam yemeği için Yavuzoğlu ailesini ziyaret etmişti. Bahar ve Umay, kendi sorunlarını çözerken birbirlerinin hayallerine destek oldular. Timur'un ceplerinden fişleri ayıklayan Bahar, bir pırlanta bilekliğe dair bir fatura buldu. Şüpheli olan Bahar, Timur'la yüzleşti ve Timur, bilekliği asistanlık hediyesi olarak aldığını iddia etti. Bu sırada, basına sızan görüntüler için Bahar'ı sorumlu tutan Cihan Taşkeski, kalp krizi geçirdi.

BAHAR DİZİSİ HANGİ DİZİDEN UYARLAMA?

Bahar dizisi, 2023 yapımı Güney Kore dizisi olan Doctor Cha'dan uyarlanmıştır.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.