Alperen Duymaz kimdir? Alperen Duymaz kiminle evli?

Yeni dizisi Leyla ile ekranlara dönen Alperen Duymaz ile ilgili arama motorları üzerinden araştırma yapılıyor. Peki, Alperen Duymaz kimdir? Alperen Duymaz kiminle evli?

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2024 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2024 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
Alperen Duymaz kimdir? Alperen Duymaz kiminle evli?

Türk oyuncu ve manken Alperen Duymaz, 3 Kasım 1992'de Ankara'da doğmuştur. Ankara Mamak Kıbrısköy kökenli olan Duymaz, lise yıllarında müzik ve modellikle ilgilenmiş ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde eğitim almıştır.

KARİYER BAŞLANGICI VE GELİŞİMİ

Alperen Duymaz, oyunculuk kariyerine Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle adım atmıştır. Ardından, Acı Aşk ve Bodrum Masalı dizilerinde rol alarak kariyerine devam etmiştir. Özellikle Bodrum Masalı dizisindeki performansıyla dikkat çekmiştir.

2018 yılında, Direniş Karatay adlı filmde "Kutay" karakterini canlandırmış ve aynı yıl Çukur dizisinde "Emrah Amir" rolüyle izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. 2018-2019 yılları arasında Çarpışma dizisinde "Kerem Korkmaz" karakterini oynamıştır.

2020 yılında, Zemheri dizisinde "Ayaz" karakteriyle ekranlarda yer almış, 2021'de ise Son Yaz adlı dizide "Akgün Gökalp Taşkın" karakteriyle rol almıştır. 2023 yılında, EGO dizisinde "Erhan Yıldırım" karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkmıştır.

ALPEREN DUYMAZ KİMİNLE EVLİ?

Alperen Duymaz, 2020 yılında öğretmen sevgilisi Kübra Kelkit ile evlenmiştir.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.