X platformu çöktü mü, eski ismiyle Twitter'da sorun mu var?

X platformu çöktü mü, eski ismiyle Twitter'da sorun mu var? soruları arama motorlarında merak edilerek araştırılan gündem soruları arasında yerini aldı. Peki, araştırılan X platformu çöktü mü, eski ismiyle Twitter'da sorun mu var? sorularının yanıtı nedir? İşte cevabı...

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2024 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2024 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
X platformu çöktü mü, eski ismiyle Twitter'da sorun mu var?

X (eski adıyla Twitter) platformunda sık sık erişim sorunları yaşanıyor. "X çöktü mü?" sorusu, kullanıcılar tarafından sıkça araştırılıyor. Platformun altyapısındaki sorunlar, kullanıcıların tweet atma, beğenme veya mesajlaşma gibi işlemleri yapmasını engelleyebiliyor. Bu durumun nedenleri arasında yoğun kullanım, teknik arızalar veya güncellemeler sırasında yaşanan sorunlar yer alıyor. 

X PLATFORMU ÇÖKTÜ MÜ, ESKİ İSMİYLE TWİTTER'DA SORUN MU VAR?

25 Temmuz 2024 Perşembe günü X platformunda erişim sorunu yaşandığı kullanıcılar tarafından bildiriliyor. Sosyal medyanın en güçlü popüler sosyal medya platformu olan X platformunda görseller ve bilgilerin yüklenemediği görüldü. 
 
Henüz konuya ilişkin X platformundan resmi bir açıklama gelmezken kullanıcılar problemin ne olduğu hakkında araştırmalarını sürdürüyor.

 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.