Tuğba Ekinci kimdir, kaç yaşında ve nereli? Tuğba Ekinci olayı nedir?

Tuğba Ekinci kimdir, kaç yaşında ve nereli? Tuğba Ekinci olayı nedir? soruları arama motorlarında merak edilerek araştırılan gündem konuları arasında yerini aldı. Peki, merak edilerek araştırılan Tuğba Ekinci kimdir, kaç yaşında ve nereli? Tuğba Ekinci olayı nedir? sorularının yanıtı nedir? İşte cevabı...

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2024 23:34
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2024 23:53
Kaynak: Haber Merkezi
Tuğba Ekinci kimdir, kaç yaşında ve nereli? Tuğba Ekinci olayı nedir?

Tuğba Ekinci kimdir, kaç yaşında ve nereli? soruları arama motorlarında merak edilerek araştırılan gündem konuları arasında yerini aldı. Peki, merak edilerek araştırılan Tuğba Ekinci kimdir, kaç yaşında ve nereli? sorularının cevabını haberimizde derledik...

Tuğba Ekinci kimdir, kaç yaşında ve nereli? Tuğba Ekinci olayı nedir?-Bursa Hayat Gazetesi-2

TUĞBA EKİNCİ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Tuğba Ekinci, 9 Haziran 1977 tarihinde İstanbul'un Kadıköy ilçesinin Göztepe mahallesinde doğdu. Baba tarafı aslen Gence'li olup, Semiha Şakir Lisesi'nden mezun olmuştur. Annesi hemşire, babası ise İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) mezunu bir inşaat mühendisidir.

Şov Dünyasına Adım

Tuğba Ekinci'nin şov dünyasına giriş hikayesi, 22 yaşında Osman Sınav tarafından keşfedilmesiyle başladı. Sınav, Ekinci'yi Bodrum'da çekilen "Mavi Düşler" dizisinde gördü ve ona teklif yaptı. İlk dizisi "Mavi Düşler" ile televizyon dünyasına adım atan Ekinci, daha sonra Osman Yağmurdereli'nin tavsiyesiyle "Çarkıfelek" programında hosteslik yaptı ve Kral TV'de VJ olarak görev aldı.

Şarkıcılık Kariyeri

1994 yılında Güzellik Yarışması'na katıldı ve elemeleri geçmesine rağmen babasının izniyle yarışmadan çekilmek zorunda kaldı. Şarkıcılık kariyerine, Erol Köse ve Şahin Özer ile tanışarak başladı. Özcan Şenyaylar'dan özel şan dersleri aldı ve müzik kariyerinde önemli adımlar attı. Ayrıca "Buzda Dans" yarışmasında finalist olarak yer aldı.

Kişisel Hayatı

Tuğba Ekinci, basketbolcu Fatih Özbilen ile 5 yıl evli kaldı. Eski sevgilileri arasında İbrahim Çelikkol, Cengiz Coşkun ve Ümit Cem Şenol bulunmaktadır.

Hukuki Sorunlar

2013 yılında, Ekinci'nin Jaguar Cars marka arabasının çalındığını iddia ederek sigortadan para almak için suç uydurduğu gerekçesiyle yargılandı. Mahkeme, Ekinci'nin yalan söylediğine karar verdi ve "suç uydurmak" suçundan 25 gün hapis cezasına çarptırıldı.

TUĞBA EKİNCİ OLAYI NEDİR?

Son dönemde sahne performanslarıyla dikkat çeken Tuğba Ekinci, son konserinde bikiniyle sahneye çıkarak büyük ilgi çekti. Ancak, giydiği kıyafetlerle ilgili gelen eleştiriler üzerine Ekinci tepkisini dile getirdi. Ekinci, eleştiriler karşısında, Allah’a ve Peygamber Efendimize yönelik dil uzattığı sözleri ile büyük tepki topladı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.