Hava Durumu

Kocaeli Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir?

Kocaeli'de inşa edilen 1218 yatak kapasiteli Şehir Hastanesi milyonlarca kişiye hizmet sunmaya devam ediyor. Peki, Kocaeli Şehir Hastanesi ne zaman hizmete açıldı? Kocaeli Şehir Hastanesi'nin özellikleri neler? Kocaeli Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
Kocaeli Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir?

Kocaeli Şehir Hastanesi, 15 Nisan 2023 Cumartesi günü hizmete açılmıştı. Dev sağlık kompleksi, sağlık sisteminin gücüne güç katıyor. Ayrıca Şehir Hastanesi 1 yılda yaklaşık 2 milyon hastaya hizmet verdi.

KOCAELİ ŞEHİR HASTANESİ'NİN ÖZELLİKLERİ:

1220 yatak kapasitesi, 214 poliklinik, 63 ameliyathane ve 208 yoğun bakım yatağı ile Türkiye'nin en modern sağlık tesislerinden biri olan Kocaeli Şehir Hastanesi, 388.000 m2'lik kapalı alana kurulmuştur. Hastanede hastaların ve personelin konforu, güvenliği ve mahremiyeti ön planda tutularak, en üst düzeyde sağlık hizmeti sunulması hedeflenmektedir.

Son teknoloji tıbbi cihazlar, yaşam destek üniteleri, uluslararası standartlarda ameliyathaneler, sterilizasyon üniteleri ve en modern laboratuvarlar ile Kocaeli Şehir Hastanesi, sağlık hizmetinin kalitesini en üst seviyeye çıkarmayı amaçlamaktadır. Hastalar, en güncel teknolojik imkanlar ile tedavi görmekte ve sağlık sorunlarına en kısa sürede ve en doğru şekilde çözüm bulabilmektedirler.

Kocaeli Şehir Hastanesi, sadece bir hastane olmanın ötesinde, bir "hastane şehri"dir. Alanında uzman çok sayıda branşın bir arada bulunduğu bu sağlık kampüsünde, hastalar her türlü sağlık sorunları için tek bir merkezde çözüm bulabilmektedirler.

Ayrıca, 1069 sismik izolatör ile donatılmış olan Kocaeli Şehir Hastanesi, olası bir deprem sırasında da tüm operasyonel faaliyetlerini kesintisiz olarak sürdürebilecek şekilde tasarlanmıştır. Bu sayede, deprem gibi doğal afetler karşısında da hastaların güvenliği ve sağlık hizmeti kesintisiz bir şekilde devam etmektedir.

KOCAELİ ŞEHİR HASTANESİ'NE ULaşım 

Kentte yaşayan vatandaşlar, Kocaeli Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir? Kocaeli Şehir Hastanesi'ne hangi otobüs gider? sorularının yanıtlarını aramaya başladı. Peki, Kocaeli Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir? İşte detaylar...

Kocaeli Şehir Hastanesi'ne ulaşım sağlayan toplu taşıma seferleri ve güzergâhları şu şekilde:

SH1 BATI TERMİNALİ-ŞEHİR HASTANESİ

SH2 YAHYAKAPTAN-BEKİRDERE-YEŞİLOVA-ŞEHİR HASTANESİ

SH3 TAVŞANTEPE-ŞEHİR HASTANESİ

SH5 BATI TERMİNALİ-GÜLTEPE-TÜYSÜZLER-ŞEHİR HASTANESİ

SH6 BAĞÇEŞME-ERENLER-İZMİTKENT-ŞEHİR HASTANESİ-YEŞİLOVA

SH7 OTOGAR-ŞEHİR HASTANESİ

SH8 KÖRFEZKENT-DERİNCE-ÜÇYOL-ŞEHİR HASTANESİ 

 32   BATI TERMİNALİ-TREN GARI-BAÇ-ŞEHİR HASTANESİ

32B TREN GARI-ŞEHİR HASTANESİ

 70   AKPINAR TOKİ-BAYINDIRLIK-ŞEHİR HASTANESİ

 81   GÜNDOĞDU-ŞEHİR HASTANESİ

105  RAHMİ SEYMEN CAMİ-ÖĞRETMENLER-HALKEVİ-ŞEHİR HASTANESİ

145  60 EVLER-HALKEVİ-ŞEHİR HASTANESİ

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.