İsmail Türüt Trabzonda konser verecek

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, ‘Ganita Akşamları’ etkinlikleri kapsamında Karadeniz türkülerinin sevilen ismi İsmail Türüt’ü, Trabzonlularla buluşturuyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2024 00:03
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2024 00:03
Kaynak: Haber Merkezi
İsmail Türüt Trabzonda konser verecek

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin, yaz aylarının vazgeçilmez buluşma noktası haline gelen 'Ganita Akşamları' etkinlikleri, bu hafta sonu Karadeniz müziğinin sevilen ismi İsmail Türüt ile daha da renkleniyor. 27 Temmuz Cumartesi akşamı saat 20.00'da Ganita Sahil Parkı'nda sahne alacak olan usta sanatçı, birbirinden güzel türkülerle Trabzonlu müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

ŞEHRİN NABZI GANİTA'DA ATIYOR!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanatın şehir hayatındaki önemine inanarak, vatandaşları bir araya getiren birbirinden renkli etkinliklere imza atıyor. Konserlerden söyleşilere, film gösterimlerinden sanata kadar geniş bir yelpazede düzenlenen 'Ganita Akşamları', hem yerli hem de turistlerin büyük ilgi gösterdiği bir etkinlik haline geldi.

İSMAİL TÜRÜT, TRABZON'LA BULUŞMANIN HEYECANINI YAŞIYOR

Karadeniz müziğinin unutulmaz seslerinden İsmail Türüt, Trabzon'da sahne almak için sabırsızlandığını belirterek, "Trabzon'un sıcak ve samimi insanlarıyla bir araya gelmek benim için büyük bir mutluluk. Bu özel gecede, hep birlikte güzel bir akşam geçireceğiz. Tüm Trabzonluları konserime bekliyorum" dedi.

GANİTA SAHİL PARKI, MÜZİKSEVERLERE KAPILARINI AÇIYOR

Trabzon'un eşsiz doğal güzellikleriyle iç içe olan Ganita Sahil Parkı, bu özel konsere ev sahipliği yapacak. Denizin ve yeşilin buluştuğu bu eşsiz atmosferde, İsmail Türüt'ün unutulmaz sesiyle keyifli bir akşam geçirebilirsiniz. Konser ücretsiz olarak tüm vatandaşlara açık.

"BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ"

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Ganita Akşamları etkinliklerimiz hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşlarımızın keyifli anlar geçirmesi için söyleşi, konser ve film gösterimleri gerçekleştiriyoruz. Bütün vatandaşlarımızı etkinliklerimize bekliyoruz” denildi. Trabzonlularla buluşmak için sabırsızlandığını açıklayan İsmail Türüt, “Uzun zaman sonra Trabzon’da müzikseverlerle buluşacağız. Ganita’da muhteşem bir eğlenceye eşlik etmek isteyen herkesi cumartesi akşamı konserimize davet ediyorum” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.