Hava Durumu

Holding dizisi konusu ne? Oyuncuları kimler? Hangi kanalda ve ne zaman başlayacak?

Ekranlarda izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan yeni dizi "Holding," iş dünyasıyla aile bağları arasında kendi kimliğini arayan bir genç kızın hikayesini anlatıyor. Dizi birbirinden ünlü isimleri bünyesinde barındırıyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 23:20
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 23:20
Kaynak: Haber Merkezi
Holding dizisi konusu ne? Oyuncuları kimler? Hangi kanalda ve ne zaman başlayacak?

ATV’nin merakla beklenen yeni dizisi "Holding," Limon Yapım imzasıyla, yapımcı Hayri Aslan’ın önderliğinde izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Yönetmen Barış Yöş’ün elinden çıkan bu dizi, iş dünyasının acımasız kuralları ile aile bağları arasında kendi kimliğini arayan bir genç kızın hikayesini merkezine alıyor.

Dizinin teması, "Bir gün denizden bir kız gelir ve ilahi adaletin yerini bulmasına vekil olur..." cümlesiyle özetleniyor. İlk bakışta ışıltılı görünen iş yaşamı, gerçekte egolar ve hırslarla dolu bir savaş alanıdır. Baş karakter Aydan, Dünya Serbest Dalış rekortmeni olarak bu karmaşık dünyaya adım atıyor. Ancak, ailenin karanlık geçmişi ve gerçek yüzleri, onun gelişiyle gün yüzüne çıkıyor. Aydan’ın varlığı, ailedeki acımasız taht kavgalarını tetiklerken, o da kendi değerleri ve aşkı arasında bir seçim yapmak zorunda kalacak.

"Holding," titiz bir hazırlık sürecinin ardından çekimlere başladı ve sezonun en merak edilen projeleri arasında yer alıyor. Dizi, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor; Erdal Özyağcılar, Tuğba Sunguroğlu, Caner Topçu, Mustafa Üstündağ, Melisa Döngel, Öznur Serçeler, Şebnem Bilgiç, Kayra Şenocak, Ozan Gözel, Ali İl, Gün Koper, Zeynep Özyağcılar, Sadi Celil Cengiz, Itır Esen, Atsız Karaduman ve Macit Koper gibi isimler başrolde yer alıyor.

Aile içindeki çatışmalar, entrikalar, kıskançlıklar ve ihanetlerle örülü bir hikaye sunan "Holding," seyircisine sürükleyici bir drama vaat ediyor. Bu dizi, "Bazı savaşlarda herkes kaybeder!" sözüyle, izleyicileri derin bir düşünceye sevk ediyor.

" Holding," yakında ATV ekranlarında!

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.