Haydut (Bandit) filmi konusu ne? Oyuncuları kimler?

Show TV ekranlarında yayınlanan ve gündem olan Haydut (Bandit) filmi konusu ve oyuncuları izleyiciler tarafından merak edilerek araştırılıyor. Polisiye türdeki film olan Haydut filmi ne zaman çekildi, oyuncuları kim, konusu ne? İşte Haydut (Bandit) filmi hakkında merak edilen detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2024 19:56
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2024 19:56
Kaynak: Haber Merkezi
Haydut (Bandit) filmi konusu ne? Oyuncuları kimler?

Yaz aylarının gelmesi ve dizilerin sezon arasına girmesiyle birlikte televizyon kanalları sinemalarda büyük izleyeci kitlesi tarafından izlenen yapımları ekranlara taşıyor. Josh Duhamel ve Mel Gibson'ın başrölünü paylaştığı Haydut (Bandit) filmi ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Peki Haydut filmi konusu ne? Oyuncuları kimler? Haydut filmi ne zaman çekildi? İşte Haydut filmi hakkında merak edilen tüm detaylar.

HAYDUT (BANDİT) FİLMİ KONUSU

Bandit, Kanada nın en büyük hırsızı haline gelen Amerikalı Gilbert Galvan Jr. ın gerçek hikayesini konu ediyor. Robert, Michigan hapishanesinden kaçtıktan sonra Kanada’ya yerleşir ve yeni bir kimliğe bürünür. Fakat Robert, yeniden eski yaşantısına geri döner ve 63 banka ve kuyumcu soyar.

HAYDUT FİLMİ NE ZAMAN ÇEKİKLDİ?

2022 yılında vizyone giren film Kanada nın en büyük hırsızı haline gelen Amerikalı Gilbert Galvan Jr. ın gerçek hikayesini konu ediniyor.

HAYDUT FİLMİ ANA TEMALARI

Suç ve ceza: Film, Galvan Jr.'ın suç dolu hayatına ve yakalanmaktan kurtulabilmek için verdiği mücadeleye odaklanıyor.

İkinci şans: Galvan Jr.'ın hapisten çıktıktan sonra dürüst bir yaşam kurma çabası ve onu tekrar suça sürükleyen faktörler de filmde işleniyor.

Aşk ve aile: Galvan Jr.'ın sevgilisi Andrea ile olan ilişkisi ve kızıyla kurmaya çalıştığı bağ da filmin önemli bir unsurunu oluşturuyor.

HAYDUT FİLMİ OYUNCULARI

Josh Duhamel

Elisha Cuthbert

Nestor Carbonell

Mel Gibson

Yönetmen : Allan Ungar

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.