Gülbin Tosun kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Gülbin Tosun kimdir, kaç yaşında ve nereli? soruları arama motorlarında merak edilerek araştırılan sorular arasında yerini aldı. Peki, merak edilerek araştırılan Gülbin Tosun kimdir, kaç yaşında ve nereli? sorularının yanıtı nedir? İşte detaylı cevabı...

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2024 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2024 16:08
Kaynak: Haber Merkezi
Gülbin Tosun kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Gülbin Tosun kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Soruları, arama motorlarında en çok merak edilen konular arasında yerini aldı. Peki, Gülbin Tosun kimdir ve hakkında merak edilen bu soruların yanıtı nedir? İşte tüm detaylar...

Gülbin Tosun kimdir, kaç yaşında ve nereli?-Bursa Hayat Gazetesi-2

GÜLBİN TOSUN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ? 

Gülbin Tosun, Türk televizyon dünyasının deneyimli ve sevilen isimlerinden biridir. 10 Kasım 1977'de İstanbul'da dünyaya gelen Tosun, hem akademik kariyeriyle hem de medya sektöründeki başarılı çalışmalarıyla dikkat çekmektedir.

Eğitim ve Kariyer Başlangıcı

İstanbul Üniversitesi ve Londra School of Business Studies'da pazarlama eğitimi alan Tosun, akademik hayatının yanı sıra mesleki deneyim kazanmak için Reuters haber ajansında staj yapmıştır. Bu sayede haber dünyasına ilk adımını atan Tosun, kısa sürede yeteneklerini kanıtlamış ve sektörün önemli isimlerinden biri haline gelmiştir.

Televizyon Kariyeri

Gülbin Tosun, televizyon kariyerine 1990'lı yıllarda başlamıştır. Kanal E gibi önemli kanallarda muhabirlik ve spikerlik yaparak deneyim kazanmıştır. Ardından Show TV, Kanal D ve SKY Türk gibi kanallarda farklı programlarda yer almıştır. 2009 yılından itibaren FOX/NOW kanalında "Gülbin Tosun ile NOW Ana Haber Hafta Sonu" programını sunan Tosun, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile yaşadığı tartışma sonrası izne çıkarıldığı iddia edilmiştir.

Tosun resmi sosyal medya hesabı X platformu üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımda, "15 yıla yakın çalıştığım Now(Fox) ile yollarımızı ayırma kararı aldık." ifadeleri ile ayrılığı duyurmuştur.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.