Gratis'te dev indirim kampanyası! Fiyatlar yüzde 80 düştü

Gratis, 15. yılını kutlamak için dev bir indirim kampanyası başlattı! Bu kampanyada tüm ürünlerde yüzde 80 indirim uygulanıyor. Kampanya 28 Haziran 2024 tarihinde başladı ve 30 Haziran 2024 tarihinde sona erecek.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2024 03:30
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2024 03:30
Kaynak: Haber Merkezi
Gratis'te dev indirim kampanyası! Fiyatlar yüzde 80 düştü

İndirim kampanyaları genellikle müşterileri çekmek ve satışları artırmak için harika bir yol olabilir. İşletmeler açısından hedef kitlesine uygun olarak indirim kampanyası tasarlamak önemlidir.

Gratis'te 15. yıl dönümü kutlaması nedeniyle 28 Haziran'da tüm ürünlerde %80'e varan indirim yaptı. 30 Haziran'a kadar makyaj, cilt bakımı, saç bakımı ve daha birçok kategoride seçili ürünlerde %80'e varan indirim mevcut.

Bu kampanyadan yararlanmak için herhangi bir özel kod kullanmanıza gerek yok.

Buna ek olarak Gratis'te şu anda birçok farklı indirim kampanyası da mevcut.

Üye Ol Kazan: Gratis'e üye olun ve anında %20 indirim kazanın! Ayrıca, üye olarak özel indirimlerden, kampanyalardan ve avantajlardan yararlanabilirsiniz.

Ücretsiz Kargo: 81 ilde Gratis mağazalarından alışverişlerde ücretsiz kargo imkanı! Siparişiniz 250 TL ve üzeriyse kargo ücreti ödemeden alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Hediye Çeki: Sevdiklerinize Gratis Hediye Çeki alarak onları mutlu edebilirsiniz. Hediye Çekleri tüm Gratis mağazalarında ve online alışverişlerde kullanılabilir.

Bunlara ek olarak, Gratis'in web sitesinde ve mobil uygulamasında kategorilere ve markalara göre indirimleri de takip edebilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.