Filip Kostic kimdir? Filip Kostic piyasa değeri ne kadar?

Filip Kostic kimdir? Filip Kostic piyasa değeri ne kadar? soruları arama motorlarında merak edilerek araştırılan sorular arasında yerini aldı. Peki, merak edilerek araştırılan Filip Kostic kimdir? Filip Kostic piyasa değeri ne kadar? sorularının yanıtı nedir? İşte detaylı cevabı...

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2024 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2024 13:54
Kaynak: Haber Merkezi
Filip Kostic kimdir? Filip Kostic piyasa değeri ne kadar?

"Filip Kostić kimdir? Filip Kostić'in piyasa değeri ne kadar?" soruları arama motorlarında sıklıkla araştırılıyor. İşte, Filip Kostić'in kim olduğu ve piyasa değerine dair detaylı bilgiler...

FİLİP KOSTİC KİMDİR? FİLİP KOSTİC PİYASA DEĞERİ NE KADAR?

Sırp futbolunun yetiştirdiği önemli isimlerden biri olan Filip Kostić, 1 Kasım 1992'de Sırbistan'ın Kragujevac şehrinde dünyaya geldi. 1,84 metre boyundaki uzun boylu ve güçlü fiziğiyle dikkat çeken Kostić, sol kanat mevkiinde görev yapıyor. Özellikle etkili sağ ayağıyla yaptığı ortalar ve hızla öne çıkışı ile tanınıyor.

KARİYER YOLCULUĞU

Kostić, kariyerine Sırbistan'da başladıktan sonra Hollanda ve Almanya gibi önemli liglerde forma şansı buldu. Groningen, Stuttgart ve Hamburg gibi takımlarda oynadıktan sonra kariyerinin dönüm noktası olan Eintracht Frankfurt'a transfer oldu. Frankfurt'ta gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken oyuncu, UEFA Avrupa Ligi zaferinde önemli bir rol oynadı. Bu başarısıyla Avrupa devlerinin radarına girmeyi başaran Kostić, 2022 yılında İtalya devi Juventus'a transfer oldu.

İSTATİSTİKLERE GÖRE BİR SÜPERSTAR

Kostić, kariyeri boyunca birçok önemli başarıya imza attı. Bundesliga'da 245 maçta 35 gol ve 67 asistle takımına önemli katkılar sağladı. Juventus formasıyla da 87 karşılaşmada 3 gol ve 15 asistlik bir performans sergiledi. Tüm kariyeri boyunca 518 maça çıkan Kostić, 78 gol ve 117 asistle oldukça etkileyici bir istatistik yakaladı. Sırbistan Milli Takımı'nda da 64 kez forma giyen oyuncu, 3 gol kaydetti.

PİYASA DEĞERİ VE GELECEĞİ

Kostić, kariyerinin en yüksek piyasa değerine 11 Mart 2020 tarihinde 40 milyon Euro ile ulaştı. Juventus'a transferiyle birlikte değeri daha da artan oyuncunun, gelecekte daha büyük başarılara imza atacağı düşünülüyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.