Erkan Tan kimdir? Erkan Tan A Haber’den istifa mı etti?

Erkan Tan kimdir? Erkan Tan A Haber’den istifa mı etti? sorusu arama motorlarında merak edilerek araştırılan sorular arasında yerini aldı. Peki, merak edilerek araştırılan Erkan Tan kimdir? Erkan Tan A Haber’den istifa mı etti? sorularının yanıtı nedir? İşte detaylı cevabı...

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2024 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2024 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
Erkan Tan kimdir? Erkan Tan A Haber’den istifa mı etti?

Erkan Tan hakkında arama motorlarında sıkça araştırılan sorular arasında "Kimdir?" ve "A Haber’den istifa mı etti?" yer alıyor. İşte bu soruların detaylı yanıtları...

ERKAN TAN KİMDİR?

Erkan Tan, Türk televizyon dünyasının deneyimli isimlerinden biridir. Uzun yıllar boyunca sunduğu haber ve sohbet programlarıyla geniş kitlelere ulaşan Tan, Türk televizyon tarihine önemli izler bırakmıştır.

ÇOCUKLUK VE EĞİTİM YILLARI

1967 yılında Ankara'da dünyaya gelen Erkan Tan, babasının mesleği nedeniyle çocukluğunu farklı şehirlerde geçirmiştir. İlkokulu Kahramanmaraş, Erzurum ve İzmir'de okuyan Tan, ortaokulu Tokat'ta ve liseyi İstanbul Kabataş Erkek Lisesi'nde tamamlamıştır. Üniversite eğitimi için İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünü seçen Tan, 1988 yılında mezun olmuştur.

TELEVİZYON KARİYERİ

Üniversite yıllarından sonra TRT'de başlayan televizyon kariyeri, Erkan Tan'ı kısa sürede Türk halkının yakından tanıdığı bir isim haline getirmiştir. Uzun yıllar boyunca TRT'de çeşitli programlarda görev alan Tan, özellikle Mehpare Çelik ile birlikte sunduğu "Gün Başlıyor" programıyla büyük beğeni toplamıştır.

TRT'den sonra TV8'e geçen Tan, burada "Erkan Tan ile Başkent'ten" programıyla ekranlara gelmiştir. Ramazan aylarında sunduğu "Erkan Tan ile Sultanahmet'ten" programı da izleyiciler tarafından büyük ilgi görmüştür. Bir dönem Beyaz TV'de "Uyan Türkiyem" programını sunan Tan, şu anda A Haber kanalında "Sabah Ajansı" programıyla ekran macerasına devam etmektedir.

KİŞİSEL HAYATI

Erkan Tan, ilk evliliğini Ayben Tan ile yapmış ve bu evlilikten Ege adında bir oğlu olmuştur. İngilizce bilen Tan, mesleki hayatının yanı sıra kişisel hayatıyla da gündeme gelmiştir.

ERKAN TAN A HABER’DEN İSTİFA MI ETTİ?

A Haber'de sabah haberlerinin spikeri olarak tanınan Erkan Tan, 9 yıl süren görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Tan açıklamasında, "Burası a haber… Saat oluyor dokuz, Bundan sonra artık biz yokuz… Yayını, arkadaşlarımıza devrediyor, huzurlarınızdan ayrılıyoruz… ALLAH’a emanet olunuz…’ 9 yıl boyunca, hafta içi her sabah sizlere böyle veda ediyorduk. Evladım gibi sevdiğim, ailem, canım, ciğerim, ruhum olan a haber televizyonundan ayrılma vakti geldi, istifa ettim, hal böyle icap etti… Çok sevsen bile bırakıp gitmek, hayatın bir cilvesi… a haber mensupları, lütfen haklarınızı helal ediniz, hepinize yüce ALLAH’tan sağlıklı ve hayırlı ömür, başarılar diliyorum, a haberi ve sizleri ALLAH’a emanet ediyorum… Bundan sonra da elbette safımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Cumhur İttifakı olur… Duamız da belli, sevdamız da belli VER MEHTERİ… İnna Lillâhi ve İnnâ İleyhi Raciûn; sahibimiz olan ALLAH, bakalım ne eyler…? Neylerse güzel eyler.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.