Elon Musk’tan yapay zekalı Yusuf Dikeç paylaşımı

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Elon Musk, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda eli cebinde ve özel ekipman kullanmadan yaptığı atışlarla dünya gündeminde büyük yankı uyandıran Yusuf Dikeç’in yapay zekayla oluşturulmuş videosunu paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2024 09:30
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2024 09:31
Kaynak: Haber Merkezi
Elon Musk’tan yapay zekalı Yusuf Dikeç paylaşımı

Yusuf Dikeç, Türkiye’yi birçok olimpiyatta temsil ederek spora önemli katkılar sağladı. Dikeç hem askerlik görevi hem de profesyonel spor yaşamıyla örnek bir sporcu profili çizdi.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda 10 metre havalı tabanca karışık takım kategorisinde gümüş madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Bu başarıda, eli cebinde ve özel ekipman kullanmadan yaptığı atışlarla dikkat çekti.

Yaptığı atışla ve duruşuyla dünyada büyük yankı uyandıran Yusuf Dikeç, aynı zamanda genç sporculara da ilham kaynağı oluyor.

ELON MUSK'TAN YUSUF DİKEÇ PAYLAŞIMI

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Elon Musk’ta Yusuf Dikeç’in meşhur olan pozunu yapay zeka kullanılmış haliyle sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

SpaceX uzay şirketi, elektrikli otomobil Tesla, beyin-bilgisayar arayüzü geliştiren Neuralink gib şirketlerin kurucusu ve Twitter'ı satın alarak adını X olarak değiştiren Elon Musk, Yusuf Dikeç’in yapay zeka ile oluşturulmuş videosunu paylaştı.

Elon Musk’tan yapay zekalı Yusuf Dikeç paylaşımı - Bursa Hayat Gazetesi-2

Musk’ın paylaşımı dakikalar içerisinde çok sayıda etkileşim alırken 11 saniyelik video 1 saat içerisinde 13,5 milyona yakın görüntülendi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.