Derince’de 3 mahalleye ulaşımın sağladığı asfalt yenilendi

Kocaeli’nin Derince ilçesinde 3 mahalleye ulaşımın sağlandığı Ertuğrul Gazi Caddesi’nin üstyapısı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yenilendi.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2024 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2024 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
Derince’de 3 mahalleye ulaşımın sağladığı asfalt yenilendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıl 1 kilometrelik kısmını ve yaya kaldırımlarını yenilediği Derince Ertuğrul Gazi Caddesi’nin kalan 2 kilometrelik bölümünde de kapsamlı bir yenileme çalışması gerçekleştirdi. Fatih Sultan Mahallesi'nde bulunan Ertuğrul Gazi Caddesi'nde aşınma asfalt tabakası serim çalışmaları tamamlandı. Asfaltlama işlemi bitirildikten sonra yol çizgileri çizilecek ve bulvar üzerindeki trafik akışı daha düzenli ve kontrollü hale getirilecek.

PÜRÜZLÜ ZEMİNLER YENİLENDİ

Zemin düzenleme çalışmaları kapsamında, Derince Yenikent, Çınarlı ve Fatih mahallelerine ulaşımı sağlayan caddede, pürüzlü zeminler dolgu malzemesiyle düzeltildi ve istenilen eğim kazandırıldı. Eski ve bozulmuş asfalt parçaları trimer makinesi ile söküldü. Ayrıca, caddedeki bozulmaların görüldüğü bölümlerde yaya kaldırımları da yenilenerek, hem yaya hem de araç trafiği için daha konforlu ve güvenli bir alan oluşturuldu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.