Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi konusu nedir? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi oyuncuları kimler?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi konusu nedir? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi oyuncuları kimler? soruları arama motorlarında merak edilerek araştırılıyor. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi konusu nedir? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi oyuncuları kimler? İşte detayları!

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2024 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2024 11:01
Kaynak: Fethiye AKIN
Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi konusu nedir? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi oyuncuları kimler?

 Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi konusu nedir? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi oyuncuları kimler? soruları dizinin izleyicileri tarafından arama motorlarında merak edilerek araştırılıyor. Peki,  Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi konusu nedir? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi oyuncuları kimler? İşte detayları!

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Ben Bu Cihana Sığmazam, 2022 yılında ATV'de yayınlanmaya başlayan bir aksiyon ve dram dizisidir. Dizinin başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Ozan Akbaba, İsmail Demirci ve Pelin Akil yer almaktadır.

Dizinin konusu, İstanbul'un arka sokaklarında yaşayan ve yasa dışı işlerle hayatını kazanan bir grup insanın hikayesini anlatmaktadır. Bu insanlar, bir gün kendilerini büyük bir güç savaşının içinde bulurlar.

Dizinin adı, başrol karakterlerinden birisi olan Cihangir'in (Oktay Kaynarca) yaşadığı içsel çatışmayı yansıtmaktadır. Cihangir, bu dünyada kendisine yer bulamayan, kendini ait hissetmeyen bir adamdır. Bu nedenle, kendisini bu dünyadan soyutlamaya çalışır.

Dizinin ilk bölümünde, Cihangir'in bir gece kulübünde pavyon şarkıcısı olan Bahar (Ebru Özkan) ile tanışması anlatılır. Bahar, Cihangir'in hayatında bir dönüm noktası olur. Cihangir, Bahar sayesinde bu dünyada kendisine bir yer bulmaya başlar.

Dizi, aksiyon sahneleri ve sürükleyici hikayesi ile dikkat çekmektedir. Dizinin oyuncu kadrosu da oldukça başarılıdır. Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Ozan Akbaba, İsmail Demirci ve Pelin Akil, karakterlerini başarıyla canlandırmaktadır.

Ben Bu Cihana Sığmazam, yayınlandığı günden beri reytinglerde başarılı bir performans sergilemektedir. Dizinin ikinci sezonu da yakında yayınlanması planlanmaktadır.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Oktay Kaynarca (Cezayir Türk)

Çok genç yaşta İstanbul'un yer altı dünyasında nam salmış bir kabadayıyken, ağabeyinin bir CIA operasyonu sonucu öldürülmesi üzerine intikamının peşine düşmüş bir adam. İntikamın soğuk yenen bir yemek olduğunu değil, bir an önce alınması gereken bir şey olduğunu düşündüğünden, ağabeyinin katlinin emrini veren CIA Türkiye Direktörü'nü kısa zaman içinde ortadan kaldırır. Yalnız bu eyleminin bir sonucu olur. Ailesini korumak adına kendisinin de öldü gibi gösterilmesine razı gelmek zorunda kalır.

Ebru Özkan Saban (Leyla Türk)

Cezayir Türk'le evlenmeyi kabul ettiğinde hayatının ne kadar zor geçeceğini bilen ama en başından bunu göze almış yürekli ve asil bir kadın. Ona, kocasının ölüm haberiyle, hamile kaldığının haberini aynı gün aldıran kadere, yerinde bir başkası olsa küser ama o Leyla Türk'tür. Cezayir Türk'ün hayat arkadaşı, yoldaşı, sırdaşı…

Ozan Akbaba (Emiraslan Gardaşov)

Azeri iş insanı. Dünyanın en büyük 10 nakliyat şirketinden biri olan "Gardaşov Şirketler Grubu"nun sahibidir. Azerbaycan Yüksek Harp Okulu'ndan mezun olmuş, daha sonra Azerbaycan Özel Kuvvetleri'ne katılarak 2008 Karabağ Ağdere çatışmalarında yer almıştır. 2012 yılında babasının ölümü üzerine "Gardaşov Şirketler Grubu"nun başına geçer. Emiraslan, Cezayir Türk'le Türkmenistandaki faaliyetleri sırasında tanışmıştır. İkilinin arkadaşlığı kısa zamanda dostluğa dönüşür.

Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba)

Kurban baba, Cezayir'in en güvenilir dostlarının başında gelir. Derin ve öz konuşan bir adamdır. Dördü oğlan biri kız beş evladı ile birlikte bir çiftlikte yaşar. Sadakat, cesaret ve onur kendisinin ve ailesinin düsturudur. Cezayir döndükten sonra tüm çocukları Cezayir'in fedaisi olacaklardır.

Ragıp Savaş (Atakan Başkan)

Teşkilatın başı ve Cezayir'le merhum ağabeyi Yıldırım'ın eski arkadaşıdır. Kanunlara bağlı, milletini seven tam bir görev adamıdır. Cezayir'in dönüşünden sonra araları bozulacaktır. Atakan için kanundan daha büyük güç yoktur. Kanunların dışına çıkan Cezayir bile olsa kimseye toleransı yoktur.

Burak Çelik (Jean Luc Tonnerre- Ateş)

Jean luc; Çad, Tahiti, Cibuti ve Guam 'da sayısız operasyonlara girmiş bir ölüm makinesi.Fransızların Afrika sömürgelerinde bütün pis işlerini yapan adamlardan birisi… Guam'daki birliğinden firar etmiş ve şu an İstanbul'da. 30'lu yaşlarının başında, aile kavramı olmayan, iyi eğitimli, çok konuşmaktan hazzetmeyen, sevgisini belli edemeyen, yeri geldiğinde nezaketine şaşırtacak kadar üsluplu, yeri geldiğinde bir ölüm makinesi, zeki, plancı, sabırlı gözü kara bir savaşçı.

İsmail Demirci (Cengiz Onbeşli)

40'lı yaşlarında kurnaz, başına buyruk ve hafife alınmayacak biri. Masanın önemini hemen fark ederek zirveye çıkmanın yollarını arar. Cezayir onun da masa toplantılarına katılması için Dayılar'ın oylamasına başvurur. Dayılar evet dese de Ateş bu durumdan rahatsızdır. Aralarında bir rekabet başlar. Onbeşli aynı zamanda uzun bir süredir Srebrenitsa'da ailesini katleden "Akrepler" isimli Sırp paramiliter birliğin üyesi Radovan Samaç'ı aramaktadır.

Nilay Cafer (Berfin)

Berfin Dayılar masasından Cangal ağanın (Adnan Biricik) kızı aynı zamanda Cezayir'in (Oktay Kaynarca) avukatı.

Kaynak: Fethiye AKIN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.