Banka İşi (The Bank Job) filmi konusu ne? Oyuncuları kimler?

Star TV ekranlarında yayınlanan ve gündem olan Banka İşi (The Bank Job) filmi konusu ve oyuncuları izleyiciler tarafından merak edilerek araştırılıyor. Peki Banka İşi filmi ne zaman çekildi, oyuncuları kim, konusu ne? İşte Banka İşi (The Bank Job) filmi hakkında merak edilen detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2024 20:20
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2024 20:20
Kaynak: Haber Merkezi
Banka İşi (The Bank Job) filmi konusu ne? Oyuncuları kimler?

Yaz aylarının gelmesi ve dizilerin sezon arasına girmesiyle birlikte televizyon kanalları sinemalarda büyük izleyeci kitlesi tarafından izlenen yapımları ekranlara taşıyor. Roger Donaldson'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Banka İşi (The Bank Job) filmi ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Peki Banka İşi filmi konusu ne? Oyuncuları kimler? Banka İşi filmi ne zaman çekildi? İşte Banka İşi filmi hakkında merak edilen tüm detaylar.

Banka İşi (The Bank Job) FİLMİ KONUSU

Gerçek bir hikayeden esinlenerek çekilen Banka İşi filmi; 1971 Baker Sokağı soygunundan esinlenen bir İngiliz suç filmidir. , Terry Leatherhead adında bir taksi şoförünün, Martine Love adında bir seks işçisi ve Kevin Plummer adında bir avukatın da dahil olduğu bir grup insanla birlikte Londra'daki Baker Street Bankası'nı soyma planını konu alıyor.

1971 yılının Eylül ayında Londra Baker Street'te bulunan bir banka kasası, hırsızların tünel kazması sonucu delindi. İçerisinde nakit para ve değerli mücevherlerin bulunduğu kasa tamamen boşaltıldı. Kasadan çalınan mücevher ve paralar ne bulundu ne de hırsızlar tutuklandı. Sarısıcı hırsızlık olayı sadece gazete manşetlerinde yer buldu.

BANKA İŞİ FİLMİ NE ZAMAN ÇEKİKLDİ?

Banka İşi (The Bank Job), 2008 yılında vizyona giren ve 1971 Baker Sokağı soygununu konu edinen bir suç filmidir.

Banka İşi, heyecan verici ve sürükleyici bir suç filmi olmasının yanı sıra, izleyiciyi düşündüren ve sorgulayan yönlere de sahip. Film, açgözlülük, yolsuzluk ve ihanet gibi temaları ele alıyor ve izleyiciyi bu konular hakkında düşünmeye teşvik ediyor.

BANKA İŞİ FİLMİ ANA TEMALARI

Açgözlülük ve hırs: Filmin ana karakterleri, paraya olan açgözlülükleri ve daha iyi bir yaşam sürme hırsları tarafından yönlendiriliyor.

Yolsuzluk ve komplo: Soygun, bankanın ve İngiliz hükümetinin yolsuzluğuna dair karanlık sırları da ortaya çıkarıyor.

Ekip çalışması ve ihanet: Soygun planı, ekip çalışmasına ve koordinasyona dayanıyor, ancak grup içinde ihanet ve güvensizlik de mevcut.

BANKA İŞİ FİLMİ OYUNCULARI

Terry Leatherhead (Jason Statham): Soygunun lideri olan taksi şoförü.

Martine Love (Saffron Burrows): Soygun planına dahil olan bir seks işçisi.

Kevin Plummer (Stephen Campbell Moore): Soygun planına dahil olan bir avukat.

Guy Singer (James Faulkner): Bankanın müdürü.

Dave (Daniel Mays): Soygun ekibinin bir üyesi.

Nick Barton (Craig Fairbrass): Soygun ekibinin bir üyesi.

FİLMİ İZLEMEDEN ÖNCE BİLMENİZ GEREKENLER

Film gerçek bir olaydan esinlenmiştir. Ancak bazı kurgusal öğeler de içerir. Filmde şiddet, küfür ve müstehcen içerikler yer almaktadır. Filmin tonu karanlık ve gerilimlidir.

Banka İşi, suç filmlerini sevenler ve sürükleyici bir hikaye izlemek isteyenler için izlenmeye değer bir filmdir.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.