Alperen Duymaz kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Alperen Duymaz kimdir, kaç yaşında ve nereli? soruları arama motorlarında merak edilerek araştırılan sorular arasında yerini aldı. Peki, merak edilerek araştırılan Alperen Duymaz kimdir, kaç yaşında ve nereli? sorularının yanıtı nedir? İşte detaylı cevabı...

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2024 21:13
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2024 21:37
Kaynak: Haber Merkezi
Alperen Duymaz kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Alperen Duymaz kimdir, kaç yaşında ve nereli soruları merak ediliyor. İşte, Alperen Duymaz hakkında detaylı bilgiler...

ALPEREN DUYMAZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Alperen Duymaz, Ankara'nın Mamak ilçesine bağlı Kıbrısköy’de doğdu. Lise yıllarında müzik ve modellik ile ilgilenirken, oyunculuğa olan ilgisi ağır bastı ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde eğitim aldı. İlk olarak Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle televizyon dünyasına adım attı. Ardından Acı Aşk ve Bodrum Masalı dizilerinde rol aldı; özellikle Bodrum Masalı dizisindeki performansıyla geniş bir kitle tarafından tanındı.

2018 yapımı Direniş Karatay filminde "Kutay" karakterini canlandıran Duymaz, aynı yıl Çukur dizisinde "Emrah Amir" olarak ekrana geldi. 2018-2019 yıllarında ise Çarpışma dizisinde "Kerem Korkmaz" rolünü üstlendi. 2020'de Zemheri dizisinde "Ayaz", 2021'de FOX'ta yayınlanan Son Yaz dizisinde "Akgün Gökalp Taşkın" karakteriyle yer aldı. 2023 yılında yine FOX'ta yayımlanan EGO dizisinde "Erhan Yıldırım" karakterini canlandırdı.

Alperen Duymaz, 2020 yılında öğretmen Kübra Kelkit ile evlenmiştir.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.