TEKNOFEST 2024 Adana'da göz kamaştıracak

Adana’da 2 - 6 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan TEKNOFEST 2024 etkinliklerle göz kamaştıracak. Peki, TEKNOFEST 2024 Adana'da nerede yapılacak? TEKNOFEST 2024 Adana'da hangi etkinlikler olacak? İşte TEKNOFEST 2024 Adana'ya ilişkin detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2024 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2024 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
TEKNOFEST 2024 Adana'da göz kamaştıracak

Adana, 2-6 Ekim 2024 tarihleri arasında düzenlenecek TEKNOFEST 2024 ile teknoloji ve havacılık tutkunlarını bir araya getirecek. Etkinlik, yerli ve milli üretim hava araçlarının etkileyici gösterileriyle ziyaretçilerini büyüleyecek. Türk Yıldızları, SOLOTÜRK, Akıncı, Aksungur, Anka, Bayraktar TB2, Hürkuş, Jandarma Çelik Kanatlar, Paramotor, Gyrocopter ve Atak Helikopteri, festival semalarında unutulmaz gösteriler sunacak.

ZENGİN ETKİNLİK PROGRAMI

TEKNOFEST, sadece hava gösterileri ile sınırlı kalmayacak. Ziyaretçiler, teknoloji ve girişim yarışmalarının yanı sıra, fuar etkinlik alanlarında birçok aktiviteye katılma imkanı bulacak. Bilim Sokağı'nda 6-14 yaş grubu çocuklar için düzenlenecek atölye çalışmaları, Hava ve Kara Araçları Sergisi, Planetaryum, Dikey Rüzgâr Tüneli, İklim Tüneli ve Sanal Gerçeklik Tüneli gibi alanlar, genç zihinlerin keşfine açık olacak.

YENİLİKÇİ DENEYİMLER

Ayrıca, Güneş Gözlem Etkinliği, Uzay Temalı Şişme Oyun Parkı, Simülasyon Deneyim Alanları ve Öğrencilerle İlk Uçuş Etkinliği gibi birçok yenilikçi deneyim sunulacak. Refik Anadol’un “Makine Hatıraları: Uzay” sergisi de ziyaretçilerin ilgisini çekecek.

DENEYAP TEKNOLOJİ ATÖLYESİ İLE İŞBİRLİĞİ

Bu yılki TEKNOFEST, Deneyap Teknoloji Atölyesi öğrencileri için özel olarak düzenlenen Deneyap Fikir Maratonu ve Deneyap Makeathon etkinliklerine de ev sahipliği yapacak. Öğrenciler, fikir geliştirme süreçlerini, sunum yeteneklerini pekiştirme ve ürünleştirme deneyimlerini yaşayacak.

TEKNOFEST 2024 NEREDE YAPILACAK? 

TEKNOFEST 2024, Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda gerçekleştirilecek. Teknoloji ve havacılık tutkunlarının kaçırmaması gereken bu büyük etkinlik, heyecan dolu anlara tanıklık etme fırsatı sunacak. Ziyaretçileri, yeniliklerle dolu bir festival bekliyor.

TEKNOFEST 2024 Adana'da göz kamaştıracak Bursa Hayat Gazetesi -2

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.