Serhat Akın saldırısında yeni gelişme!

Beykoz'da yaşanan silahlı saldırıda yaralanan eski milli futbolcu Serhat Akın olayında yeni bir gelişme yaşandı. Olayla ilgili daha önce yakalanan iki şüphelinin ardından, beş yeni şüphelinin yakalanması için operasyon başlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2024 18:52
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2024 19:31
Kaynak: AA
Serhat Akın saldırısında yeni gelişme!

Beykoz'da eski milli futbolcu Serhat Akın'a yapılan silahlı saldırıya ilişkin soruşturma, yeni bir boyut kazandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, olayda yer aldığı iddia edilen beş şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Olayda motosikleti kullandığı öne sürülen O.M., silahla ateş eden O.D. ile birlikte M.A., İ.T. ve M.A. isimli şahısların yakalanması için İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından geniş çaplı bir operasyon başlatıldı.

Başsavcılığın talebi üzerine, olayın tüm detaylarının kamuoyundan gizli tutulmasına karar verildi. Beykoz Sulh Ceza Hakimliği tarafından alınan gizlilik kararıyla birlikte, soruşturma dosyasına erişim kısıtlandı.

Daha önce, olaya karıştığı iddia edilen E.Ü. ve M.A. isimli şahıslar yakalanmıştı. Ancak, olay yerinden kaçan motosiklet sürücüsü O.M. ve silahla ateş eden O.D.'nin yakalanması için çalışmalar devam ediyordu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olayın hemen ardından yaptığı açıklamada, emniyet güçlerinin şüphelileri yakalamak için yoğun çaba sarf ettiğini belirtmişti. Bakan Yerlikaya, olay yerindeki incelemelerde elde edilen deliller doğrultusunda şüphelilerin kimliklerinin belirlendiğini ve yakalama çalışmalarının sürdüğünü ifade etmişti.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Serhat Akın saldırısıyla ilgili yürütülen soruşturma, tüm yönleriyle titizlikle sürdürülüyor. Emniyet güçleri, elde edilen yeni bilgiler doğrultusunda olayla ilgili tüm şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.