Köfteci Yusuf Coca Cola satmayacak

Sosyal medyadan gelen çağrı üzerine, Köfteci Yusuf Coca Cola ürünlerini satmama kararı aldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2023 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2023 13:52
Kaynak: Ali KAMUR
Köfteci Yusuf Coca Cola satmayacak

Köfteci Yusuf Coca Cola konusunda adım attı. İsrail’in Gazze’ye yönelik insanlık dışı saldırıları ülkemizde pek çok çevre tarafından protesto ediliyor. İsrail’e bir tepki de Bursa’dan doğan önemli markalardan Köfteci Yusuf’tan geldi.  İsrail markalarına  boykot çağrısına pek çok belediye ve kurum katılırken Bursalı zincir restoran Köfteci Yusuf için de sosyal medyada boykota katılım çağrısı yapılmıştı ve bu konuyla ilgili açıklama yapması talep edilmişti. Sosyal medyadan yoğun bir şekilde Coca Cola Company ürünlerini şubelerinde satmama çağrısı alan Köfteci Yusuf Coca Cola ile olan ilişkisini askıya aldı. Bundan sonra Köfteci Yusuf Coca Cola ürünlerinin alımını yapmayacak. Gelen son bilgilere göre Köfteci Yusuf Coca Cola yerine Uludağ Gazoz ile anlaştı.

KÖFTECİ YUSUF COCA COLA SATMAYACAK MI?

Bu süreçte Köfteci Yusuf Coca Cola ile anlaşmasını bitirirken, elindeki ürünleri kaldırmayacak ve stokları tükenene kadar satışa devam edecek. yani bir süre daha Köfteci Yusuf Coca Cola ürünlerini dolabında satışa sunacak. 

KÖFTECİ YUSUF COCA COLA KARARI DUYURULDU

Alınan bu kararı aktivist Said Ercan sosyal medya hesabından şu mesajla duyurdu:

“Boykotumuz ses getirdi. Türkiye’nin en büyük köfte zincir restoranı Köfteci Yusuf yetkileri ile görüştüm. Uludağ Gazoz ile anlaştılar, İsrail’e destek veren boykot ürünlerle anlaşmalarını iptal ettiler. Hayırlı uğurlu olsun.
Destek veren hepinizden Allah razı olsun.”

KÖFTECİ YUSUF'UN KAÇ ŞUBESİ VAR?

Toplam 39 ilde, 268 şubede hizmet veren Köfteci Yusuf firması 1996 yılında Bursa’nın İznik ilçesinde kuruldu.  Köfteci Yusuf; Bursa’da 44, İstanbul’da 68, Ankara’da 18, İzmir’de 26, Balıkesir’de 12, Samsun'da 7, Antalya'da, 10 Kocaeli'de 7, Muğla, Aydın, Sakarya, ve Eskişehir'de 5, Konya, ve Afyonkarahisar’da, 6, Yalova'da ve Kayseri'de 4, Denizli’de 3, Nevşehir, Uşak, Bilecik, Ordu, Kırıkkale, Manisa, Isparta, Tekirdağ, Düzce, Aksaray, ve Çankırı'da 2, Çanakkale, Çorum, Kütahya, Amasya, Burdur, Edirne, Zonguldak, Kırklareli, Kırşehir'de Yozgat ve Niğde'de 1’er tane olmak üzere toplam 39 ilde,  268 şubede hizmet veriyor.

KÖFTECİ YUSUF KİM?

Köfteci Yusuf Coca Cola ürünleri hakkında önemli bir adım atarken, firmanın sahibi de merak ediliyor. Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş 1978 yılında Bursa'nın Yenişehir ilçesinin Kızılhisar köyünde doğdu. İlk ticaret hayatına köy kıraathanesinde başlayan Yusuf Akkaş, ilk işyerini ise 1996 yılında tarihi ve turistik bir ilçe olan İznik'te açtı. Kısa sürede müşterilerden ilgi alan Yusuf Akkaş 2 yıl sonra da 600 kapasiteli bir restoran açtı. Ardından kısa sürede şube sayısını arttıran Yusuf Akkkaş çalışkanlığıyla bilinmektedir. 

Kaynak: Ali KAMUR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.