Kocaelispor'dan kız çocuklarına özel hediye

Dünya Kız Çocukları Günü kapsamında düzenlenen özel bir etkinlikle, Kocaelispor hem sporun birleştirici gücünü gösterdi hem de toplumsal sorumluluk bilincini ön plana çıkardı. Kulüp tesislerinde gerçekleşen etkinliğe katılan Kocaelisporlu futbolcu Furkan Gedik ve yönetim kurulu üyesi Orhan Dönmez, minik taraftarlara unutulmaz anlar yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2024 22:39
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2024 22:42
Kaynak: İHA
Kocaelispor'dan kız çocuklarına özel hediye

Kocaelispor, Dünya Kız Çocukları Günü’nde anlamlı bir jestte bulunarak, geleceğin umutları olan kız çocuklarına unutulmaz bir gün yaşattı.

Kocaelispor, sadece futbolda değil, sosyal sorumluluk projelerinde de öncü olmaya devam ediyor. Kulüp, Dünya Kız Çocukları Günü kapsamında düzenlediği etkinlikle, kız çocuklarına yönelik farkındalık yaratmayı hedefledi. Etkinliğe katılan Kocaelisporlu yönetici Orhan Dönmez, futbolcu Furkan Gedik ve organizasyon müdürü Mehmet Açık, kız çocuklarıyla bir araya gelerek onlara çeşitli hediyeler verdi.

Etkinlikle ilgili konuşan Kocaelispor organizasyon müdürü Mehmet Açık, “Ülkemizde yaşanan olumsuz olaylar karşısında duyarlı olmanın önemini bir kez daha vurgulamak istedik. Bu özel günde kız çocuklarımızın yüzünü güldürmek istedik. Kocaelispor olarak bu şehrin her bireyi bizim için değerli. Özellikle de geleceğimiz olan kız çocuklarımız. Bu etkinliği düzenlemekten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Kocaelisporlu futbolcu Furkan Gedik ise, “Kocaelispor olarak böyle anlamlı bir etkinliğe imza atmaktan dolayı çok mutluyuz. Bu etkinlik hem biz futbolcuları hem de şehrimizi çok mutlu etti. Dünya Kız Çocukları Günü kutlu olsun. Bütün kız çocuklarımızı seviyoruz, onlar bizim canımız.” şeklinde konuştu.

Etkinliğe katılan kız çocukları da Kocaelispor’a teşekkür ederek, unutulmaz bir gün geçirdiklerini belirtti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.