Jandarma ve Emniyete 7 bin 204 yeni araç

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Jandarma ve Emniyet Teşkilatlarına 7 bin 204 yeni aracın hizmete alım töreninde konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
Jandarma ve Emniyete 7 bin 204 yeni araç

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen törene katılarak bir konuşma yaptı.

Konuşmasında, ihtiyaçlar hiyerarşisinde insanların güvenliğinin öncelikli konulardan biri olduğunu vurgulayan Erdoğan, “Devletin temel görevi, vatandaşının huzur ve güvenliğini sağlamak” dedi.

Erdoğan, “Huzur ve güvenliğin olmadığı bir ortamda, ne devlet, ne demokrasi, ne özgürlükler, ne de ekonomik kalkınma mümkündür” diyerek, güçlü bir devlet ve toplum için güvenliğin şart olduğunu belirtti. Vatan topraklarının her köşesinde asayişin sağlanmasının önemini vurguladı.

Güvenlik güçlerinin ve istihbarat birimlerinin suç örgütleriyle kararlı bir mücadele içinde olduğunu ifade eden Erdoğan, “Milletimizin huzurunu tehdit edenler, devletimizin kadife eldiven içindeki çelik yumruğuyla yüzleşmek zorunda kalacaktır” dedi.

Türkiye'nin huzurundan asla taviz vermeyeceklerinin altını çizen Cumhurbaşkanı, “Devletimize, milletimize ve demokrasimize yönelik en küçük bir tehdidi bile göz ardı etmiyoruz. Güvenliğimizi sağlamanın yanı sıra, bunu hukuk ve demokrasi çerçevesinde gerçekleştirmeye özen gösteriyoruz” diye ekledi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.