Gıda skandalı! Ünlü köfte zincirinde domuz eti iddiası

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın denetimlerinde köfte zincirinin iki şubesinden alınan örneklerde domuz eti bulunduğuna dair iddialar sosyal medyada gündem oldu. Köfte zincirinin ismi açıklanmazken bunun sebebinin alınan mahkeme kararı olduğu öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2024 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2024 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
Gıda skandalı! Ünlü köfte zincirinde domuz eti iddiası

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın denetimlerinde, bir köfte zincirinin iki şubesinden alınan örneklerde domuz eti tespit edildiğine dair iddialar sosyal medyada gündem yarattı. Köfte zincirinin isminin açıklanmadığı, bunun sebebinin ise alınan bir mahkeme kararı olduğu öğrenildi.

ALINAN ÖRNEKLERDE DOMUZ ETİ BULGUSU

Sosyal medyada ortaya atılan bir iddia, yeni bir gündem yarattı.

İddialara göre, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın denetimlerinde, ünlü bir köfte zincirinin iki şubesinden alınan örneklerde domuz eti bulgusuna ulaşıldı.

MAHKEME KARARI MI ÇIKATTI?

Bakanlık konu ile ilgili açıklama yaparak tespit edilen firmaları internet sitesi üzerinden paylaşırken gündem olan konu ile ilgili bu kez durum farklı gelişti.

Sosyal medyada gündem olan konuya ilişkin, firmanın mahkeme kararı aldırarak isminin açıklanmasını engellediği iddia edildi. Bu durum, büyük yankı uyandırdı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.