Edremit Belediyesi Cumhuriyet Kupası'na start verdi

Edremit Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlediği halı saha futbol turnuvasına başladı. Belediye Başkanı Mehmet Ertaş'ın ilk vuruşuyla start alan turnuvada, 14 takım şampiyonluk için mücadele ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2024 17:36
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2024 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
Edremit Belediyesi Cumhuriyet Kupası'na start verdi

Edremit Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası, coşkulu bir açılışla başladı. Belediye Başkanı Mehmet Ertaş'ın ilk vuruşuyla start alan turnuva, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Edremit Gençlik Merkezi'nde ki futbol sahasında gerçekleştiriliyor.

14 TAKIM, ŞAMPİYONLUK İÇİN MÜCADELE EDİYOR

Toplam 14 takımın katıldığı turnuvada, ekipler 4 ayrı grupta mücadele edecek. 25 Ekim'de oynanacak final maçıyla şampiyon belli olacak. Şampiyon takım, ödülünü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda düzenlenecek özel bir törenle alacak.

BAŞKAN ERTAŞ'TAN SPORCUYA MESAJ

Turnuvanın açılışında konuşan Başkan Ertaş, "Cumhuriyetimizin 101. yılını çeşitli etkinliklerle kutluyoruz. Bu turnuva, hem sporun hem de birliğin önemini bir kez daha gösteriyor. Tüm takımlara başarılar dilerim. Önemli olan sporun dostluk ve kardeşlik ruhunu yaşatmak" dedi.

EDREMİT'TE SPORLA YAŞAM

Edremit Belediyesi, düzenlediği bu turnuva ile hem çalışanları arasında birlik ve beraberliği güçlendirmeyi hem de ilçedeki spor kültürünü geliştirmeyi amaçlıyor. Turnuva, aynı zamanda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel bir renk katacak.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.