Hava Durumu

DSİ sözleşmeli personel alacak!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, sözleşmeli bilişim personeli alacak. Peki, DSİ sözleşmeli personel alımı şartları neler? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2024 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2024 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
DSİ sözleşmeli personel alacak!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri Dairesi Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 2 (iki) adet sözleşmeli bilişim personeli alacağını duyurdu. Yayınlanan ilanda sözleşmeli bilişim personeli için başvuru şartları da açıklandı. 

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü toplamda iki pozisyon için kıdemli yazılım geliştirme uzmanı arayışında. İlan edilen pozisyonlar ve aylık brüt sözleşme ücreti katsayı tavanları şu şekilde:

Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı (1 kişi - Tam Zamanlı): Aylık brüt sözleşme ücreti, 3 katına kadar.

Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı (1 kişi - Tam Zamanlı): Aylık brüt sözleşme ücreti, 4 katına kadar.

Detaylı bilgiye DSİ'nin resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz. 

SÖZLÜ/UYGULAMALI SINAV TARİHLERİ VE DETAYLARI AÇIKLANDI

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Sözleşmeli Bilişim Personeli alımı için yapılan başvuruların sonuçlarını duyurdu. Sözlü ve uygulamalı giriş sınavına katılacak adaylar, 07 Ekim 2024 tarihinden itibaren bilgilerini Kariyer Kapısı üzerinden veya Genel Müdürlüğün resmi sitesinden görüntüleyebilecekler. Sınava katılma hakkı kazanamayan adaylara ayrıca bir bildirim yapılmayacak.

Sınav Şekli ve Başarı Kriterleri

Sınav, yazılı ve/veya sözlü/uygulamalı olarak gerçekleştirilecek. Adayların sınavdan başarılı sayılabilmesi için 100 üzerinden en az 70 puan alması gerekiyor. Sınav sonuçlarına göre, nihai başarı dereceleri tespit edilerek kontenjan sayısı kadar asil ve yedek aday belirlenecek.

Sınav Yeri ve Tarihleri

Sınav, 23-24 Ekim 2024 tarihlerinde Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'nde, Ankara'daki Bilgi Teknolojileri Dairesi Başkanlığı Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Sınav Konuları

Sınavda, adayların başvurduğu pozisyonla ilgili uzmanlık konuları ve özel şartlarda belirtilen tüm hususlar yer alacak. Ayrıca, adayların ifade ve temsil kabiliyeti, muhakeme gücü ile mesleğe uygun tutum ve davranışları da değerlendirilecektir.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.