DMM açıkladı: "Devlet okulları arasında ayrımcılık iddiası doğru değildir"

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), resmi sosyal medya hesabı X platformu üzerinden gerçekleştirilen paylaşımda, "İmam hatipli öğrenciye ulaşım-yemek ücretsiz" iddialarının doğru olmadığını bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2024 22:27
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2024 22:43
Kaynak: Haber Merkezi
DMM açıkladı: "Devlet okulları arasında ayrımcılık iddiası doğru değildir"

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), X platformundaki resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İmam hatipli öğrenciye ulaşım ve yemek ücretsiz" iddialarının asılsız olduğunu duyurdu.

Gerçekleştirilen paylaşımda, "Bazı basın yayın organlarında yer alan bir broşürle ilgili, "Devlet okulları arasında ayrımcılık yapılıyor: İmam hatipli öğrenciye ulaşım-yemek ücretsiz" iddiası doğru değildir. Haberlerde iddia edilenin aksine Karaburun Anadolu İmam Hatip Lisesinde, "tüm öğrencilerin parasız ulaşım ve parasız yemekten faydalanacağı" yönünde herhangi bir duyuru veya ilan yapılmamıştır. Yayımlanan broşür de Milli Eğitim Bakanlığı, okul veya başka bir kamu kurumu tarafından hazırlanan bir broşür değildir. Asılsız iddialara itibar etmeyiniz." ifadeleri yer aldı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.