Discord'a erişim engeli mi geliyor? Bakan Uraloğlu'ndan açıklama

Discord son günlerde korkunç iddialarla gündemde. Arama motorları üzerinden, "Discord'a erişim engeli mi geliyor?" iddialarına yanıt aranmaya başlandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Discord ile ilgili açıklama yaptı. İşte Discord ile ilgili detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2024 14:02
Kaynak: Haber Merkezi
Discord'a erişim engeli mi geliyor? Bakan Uraloğlu'ndan açıklama

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, mesajlaşma ve sosyal medya platformu Discord hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İçişleri, Adalet ve Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlıklarıyla hafta sonu bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirtti. 

Bakan Uraloğlu, "Yasakçı olmak istemiyoruz ancak gençleri korumak için her türlü yetkiyi kullanmaktan çekinmeyiz. Yasakçı zihniyetle değil de gereklerini yerine getirerek erişim engeli getirme noktasını istişare ediyoruz, henüz verilmiş bir karar yok." dedi.

Bakan, ayrıca anne ve babalara yönelik de önemli bir çağrıda bulundu: "Çocuklarımızın internet kullanımında ailelere büyük görevler düşüyor. Çocuklarımızın girdiği internet siteleri ve sosyal medya platformlarını yakından takip etsinler. Çocuklarımızı istismar etmek isteyen, zihinlerini karıştırmak isteyen kötü niyetli kişiler olacaktır. Ailelerimiz, çocuklarıyla daha fazla zaman geçirsinler" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.