Deprem mi oldu? Son Dakika deprem bilgileri! AFAD ve Kandilli Rasathanesi listesi...

Ülkemizde deprem riski devam ederken, AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremlerle ilgili bilgileri kamuoyuyla paylaştı. Bugün, 16 Eylül 2024 Pazartesi günü yapılan açıklamalara göre, ülkemizde meydana gelen son depremlerin detaylarına ulaşmak mümkün. İşte, 16 Eylül 2024 Pazartesi son depremler listesi...

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 18:57
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 19:11
Kaynak: Haber Merkezi
Deprem mi oldu? Son Dakika deprem bilgileri! AFAD ve Kandilli Rasathanesi listesi...

Ülkemizin coğrafi konumu nedeniyle depremlerle sık sık karşı karşıya kalması, deprem bilincini her zamankinden daha önemli hale getiriyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi gibi kurumların sunduğu anlık deprem verileri, bu konuda vatandaşlara güvenli bir yol haritası sunuyor.

Son zamanlarda yaşanan sarsıntılar, deprem gerçeğini bir kez daha hatırlattı. AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin hassas takipleri sayesinde, depremlerin şiddeti ve artçılarının durumu an be an takip edilebiliyor. Bu sayede, deprem riski taşıyan bölgelerde yaşayan vatandaşlar, olası bir afet durumuna karşı daha hazırlıklı olabiliyorlar.

DEPREM Mİ OLDU?

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 16.44'te merkez üssü Pülümür olan 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.