Bingöl’de 420 milyon liralık yatırımların açılışı yapıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl'ün Solhan ilçesinde 420 milyon liralık 8 yeni yatırımın açılışını gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2024 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2024 17:17
Kaynak: Haber Merkezi
Bingöl’de 420 milyon liralık yatırımların açılışı yapıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl’ün Solhan ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında önemli bir toplu açılış törenine katıldı. Tören, 420 milyon lira değerindeki sekiz yeni yatırımın hizmete girmesiyle gerçekleştirildi.

 Açılış yapılan projeler arasında Solhan Hükümet Konağı, Emniyet Müdürlüğü, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Yardım Merkezi de bulunuyor.

Açılış töreninde konuşan Yılmaz, “Eğitimden sağlığa, enerjiden tarıma kadar birçok alandaki bu yatırımlarla vatandaşların daha hızlı ve etkin hizmet almalarına ve bölgemizin sürdürülebilir kalkınmasına katkıda bulunacağız” ifadelerini kullandı.

Sosyal medya üzerinden de bir paylaşımda bulunan Yılmaz, şunları belirtti: “Ülkemizin her karış toprağına hâkim kıldığımız huzur ve güven ortamı, bu kazanımların temelidir. Bugün açılışını yaptığımız eserlerlerle bu kazanımlarımızı ülkemizin her karış toprağına yaymanın mutluluğunu yaşıyoruz. Açılışını yaptığımız projelerin Solhan’a, Bingöl’e ve tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkesi kutluyorum.”

Bu yatırımlar, bölge halkının yaşam kalitesini artırmayı ve Bingöl’ün ekonomik gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyor. Açılış töreni, vatandaşlar arasında büyük bir heyecan ve memnuniyetle karşılandı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.