Bakanlıktan sahte işlemler ile ilgili duyuru!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı resmi sosyal medya hesabı X platformu üzerinden gerçekleştirilen paylaşımda, personel isimleri kullanılarak yapılan sahte işlemlere itibar edilmemesi konusunda uyarıda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 19:12
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 19:23
Kaynak: Haber Merkezi
Bakanlıktan sahte işlemler ile ilgili duyuru!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, X platformundaki resmi hesabından yaptığı paylaşımda, personel isimleri kullanılarak yapılan sahte işlemlerle ilgili vatandaşları uyararak, bu tür dolandırıcılıklara itibar edilmemesi gerektiğini belirtti.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Yapı İşleri Genel Müdürlüğümüz personellerinin isimleri kullanılarak menfaat temin etme amacıyla sahte işlemler yapıldığına dair duyumlar alınmaktadır. Genel Müdürlüğümüzün tüm işlemleri elektronik ortamda ve güvenli bir şekilde yürütülmektedir. Elektronik ortamda yürütülmeyen, menfaat temin etme amaçlı sahte İşlemlere itibar edilmemesi mağduriyet yaşanmaması adına önem arz etmektedir. Bu tür sahte işlemler hakkında gerekli hukuki takibatlar kurumumuzca yapılmaktadır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.