Bakan Yerlikaya: Rahat nefes aldırmayacağız

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Kadınlara şiddet uygulamaya kalkanlara, onların huzuruna kast edenlere rahat nefes aldırmayacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2024 21:15
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2024 21:26
Kaynak: Haber Merkezi
Bakan Yerlikaya: Rahat nefes aldırmayacağız

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek kentteki son olaylarla ilgili bilgi aldı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yerlikaya, "İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzü ziyaret edip, meydana gelen son olaylarla ilgili brifing aldım. İçişleri Bakanlığı olarak en temel ilkemiz ülkemizin huzurudur," ifadelerini kullandı.

Bakan, kadın hakları ve kadına şiddete sıfır tolerans vurgusu yaparak, "Kadınlara şiddet uygulamaya kalkanlara, onların huzuruna kast edenlere rahat nefes aldırmayacağız. Jandarmamızla, Emniyetimizle, Sahil Güvenliğimizle huzurun teminatı olmaya devam edeceğiz." dedi.

Yerlikaya, İstanbul’un güvenliği için ekip sayılarının artırıldığını belirterek, 2024 yılının ilk yarısında İstanbul Emniyetine yaklaşık 7 bin personel ve 2 bin 380 yeni personel ile 174 araç takviyesi yapıldığını açıkladı. "Emniyet güçlerimiz her an Milletimizin emrinde ve hizmetindedir," diyen Bakan, huzura kast eden suç odaklarıyla yılın 365 günü mücadele edeceklerini ifade etti.

Son olarak, vahşi bir cinayete kurban giden Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner için başsağlığı dileyen Yerlikaya, Beyoğlu’nda tacize uğrayan bir kız çocuğuna da geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bakan Yerlikaya: Rahat nefes aldırmayacağız Bursa Hayat Gazetesi -2

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.