AFAD'ın son depremleri: En güncel deprem bilgileri | 4 Mart 2024 Pazartesi

AFAD'ın son depremleri: En güncel deprem bilgileri | 4 Mart 2024 Pazartesi günü vatandaşlar tarafından merak edilerek araştırılıyor. İşte, AFAD'ın son depremleri: En güncel deprem bilgileri | 4 Mart 2024 Pazartesi...

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2024 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2024 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
AFAD'ın son depremleri: En güncel deprem bilgileri | 4 Mart 2024 Pazartesi

AFAD'ın güncellediği son depremler listesi, vatandaşlar arasında merak konusu haline geldi. 4 Mart 2024 tarihinde yaşanan sarsıntılar hakkında bilgi edinmek isteyenler, AFAD'ın verilerini sorguluyor. En son meydana gelen depremin nerede ve hangi şiddette olduğu ise araştırılan konular arasında yer alıyor. AFAD, gün boyunca yaşanan depremlere ilişkin güncel bilgileri paylaşmaya devam ediyor.

AFAD'ın son depremleri: En güncel deprem bilgileri | 4 Mart 2024 Pazartesi-Bursa Hayat Gazetesi-2

Türkiye'nin farklı bölgelerinde yaşayan vatandaşlar, hissettikleri ufak ya da şiddetli sarsıntıların ardından AFAD'ın güncel deprem verilerini araştırıyor. 4 Mart 2024 tarihinde meydana gelen sarsıntılar hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler, AFAD'ın paylaştığı son depremler listesini inceliyor. Bu verilerde sarsıntının merkez üssü ve şiddeti gibi detaylar yer alıyor.

KAHRAMANMARAŞ'TA 4,4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde saat 11.26'da 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği ise 7 kilometre olarak belirlendi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.