23 Temmuz 2024 Salı hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne?

Yola çıkacak olan sürücüler, "23 Temmuz 2024 Salı hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne?" sorularına yanıt arıyor. Yapılan araştırmanın ardından, "23 Temmuz 2024 Salı hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne?" sorularına yanıt bulundu. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2024 07:07
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2024 07:07
Kaynak: Haber Merkezi
23 Temmuz 2024 Salı hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne?

23 Temmuz 2024 Salı hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne? | sorularına arama motorları üzerinden yanıt aranmaya başlandı. Yapılan incelemenin ardından, "23 Temmuz 2024 Salı hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne?" sorularına yanıt bulundu.

Karayolları Genel Müdürlüğü, 23 Temmuz Salı günü için yol durumu ve kapalı yollar bültenini yayınladı.  Peki, "23 Temmuz 2024 Salı hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne?" İşte detaylar...

İŞTE KARAYOLLARINDA SON DURUM: 

TEM Otoyolunun Gümüşova Kavşağı-Kavacık Kavşağı 0-193.km.leri arasında bulunan viyadüklerin genleşme derzi onarım çalışmaları nedeniyle her gün 22:00-06:00 saatleri arasında şerit daraltması yapılmaktadır.

İzmir Çevre Yolu üzerinde bulunan Otogar Köprülü Kavşağında aydınlatma direklerinin demontaj-montaj işlerinin yapılması amacıyla 23:00-05:00 saatleri arasında bucadan gelip otogara dönen baglantı kolu trafige kapatılacaktır Altarnatif güzergah olarak Sanayi Kavşağından saglanacaktır.

TAG Otoyolunun Osmaniye Kavşağı-Düziçi Kavşağı arasındaki Şekerdere Viyadüğünde genleşme derzi yenileme çalışmaları nedeniyle Adana istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Niğde-Pozantı otoyolunun 22-25.km.leri ile aynı yolun devamı olan O-21/28 yolunun da 0-4.km.leri arasında tüneller mevkiinde kırkgeçit 15.viyadüğünde derz çalışması nedeniyle ulaşım Ankara yönünden çift taraflı olarak sağlanmaktadır. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

Ankara - Çankırı yolunun 13-16. km. leri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları ve kazı çalışmalarından dolayı mevcut yola taş, kaya v.b. malzemelerin düşme riskine karşı dikkatli ve tedbirli olarak seyretmeleri gerekmektedir.

Kalkan-Kaş yolunun 0-1.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Kütahya-Eskişehir yolunun (Kütahya Porselen A.Ş. fabrikası Mevkii) 31.km.sinde yapılacak olan menfez yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Trabzon-Torul yolunun 42. km.sinde bölünmüş yolun Torul-Trabzon yönünde bulunan Başar köy Tüneli mevkiinde meydana gelen yol üst yapı hasarı nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Nurdağı-Hassa yolunda Fevzipaşa Üst Geçidinde derz yenileme çalışmaları nedeniyle trafik diğer şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Kars-Ardahan yolunun 7-5.km.leri arasında yol bakım onarım çalışmaları nedeniyle trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.